Varmt overtøj til børn

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og den lette overgangsjakke er pludselig blevet et koldt bekendtskab. Der skal tungere skyts til – en god flyverdragt og forede støvler i praktiske materialer der kan modstå både mudder, regn, blæst og klatring i det allerhøjeste træ på hele legepladsen.

Varme og vandtætte fusser

Start med noget godt fodtøj. For de små fødder skal tonse rundt længe på den kolde legeplads i al slags vejr – fra regn og rusk til sol og klar frost. Sørg for at støvlerne er foret, så fødderne holder sig varme hele dagen. Men når det så er sagt, er det også vigtigt, at de er vandtætte, for mon ikke der er et par vandpytter eller tre, der skal hoppes lidt i. Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt at vælge støvler med et støttende skaft og en skridsikker bund, så fødderne står sikkert på alle slags underlag.

Vælg den rigtige flyverdragt

Det ultimative vinterovertøj er selvfølgelig flyverdragten. Og udvalget er uendeligt stort med forskellige funktioner, lukninger, materialer og priser. Overvej hvad der er vigtigst for dit barn, før du tager på shoppetur. Skal den have elastikker ved fødderne? Skal der være en blød pelskrave? Skal lynlåsen være enkelt eller dobbelt? Med eller uden elastik i taljen? Eller skal hele sættet være todelt med jakke og buks for sig?
Husk også at tjekke, om den er for svær for dit barn at tage af og på selv. Det gør det hele lidt lettere, når den første sne falder på legepladsen, og man skal skynde sig ud!

Mc Kinley jakke
499,95 kr. fra Intersport

Bundgaard støvle
799 kr. fra Tops

Wheat flyverdragt
950 kr. fra Look At Me

Bisgaard støvle
799 kr. fra Tops

Mc Kinley flyverdragt
599,95 kr. fra Intersport

Ecco støvle
749 kr. fra Paw Sko

Wheat flyverdragt
1.000 kr. fra Look At Me

Aquamax støvle
499,95 kr. fra Colosseum

Jakke
350 kr. fra Noa Noa

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.