+ TAPAS MED FRISK COCKTAIL
23. april 2018Liv & Stil,Opskrifter
+ TAPAS MED FRISK COCKTAIL
Cocktail med rabarber og hyldeblomst
Til 4 personer
1 stilk rabarber
150 ml vodka
100 ml koncentreret hyldeblomstsaft
1 lime
iskold danskvand
Ved servering:
Mynte
jordbær
Skær rabarber i små stykker og kom i et glas med vodkaen.
Lad stå og trække 2-3 døgn.
Sigt rabarber fra og kom vodka i en kande med hyldeblomstsaften.
Pres limesaft heri og juster med vand.
Server i fine glas og pynt med mynte, jordbær og måske lidt lime.
Find flere lækre opskrifter på cocktails her.
FÅ INSPIRATION MED MADSKRIBENT MARIA MELDGAARD

Ost med oliven og nødder
Skær osten i mindre tapas stykker eller sæt på bordet hel så at alle kan skære sig et stykke. Vi lavede en stor af 500 g ost. Rester holder sig fint i køleskabet.
Til 4 personer
1 rund brieost 500 g
1 spsk honning
150 g flødeost
Topping:
sorte hakkede oliven
blandede nødder
urter
sorte saltflager
Sag osten ud af køleskab 1 time før I skal spise.
Smør osten med honning.
Derefter med flødeost.
Sæt osten på fad og dekorer.
Sød kartoffel med koriander og peanuts
Til 4 personer
1 stor sød kartoffel
olivenolie
salt og peber
1 lime
2 spsk hakkede jordnødder
en håndfuld koriander
Sæt oven på 200 grader.
Skær kartoflen i mindre stykker og vend med olie, salt og peber.
Fordel på en bradepande og bag møre. Kik efter 20 minutter.
Server de søde kartofler dryppede med lime og dryssede med peanuts på en bund af koriander.
Bagt fennikel med dadel og chorizo
Til 4 personer
1 lille fennikel
olivenolie
salt og peber
4 storedadler
ca. 8 skiver chorizopølser
Sæt oven på 200 grader. Skær fennikel i mindre stykker og vend med olie, salt og peber. Fordel på en bradepande og bag i ca. 15 minutter. Del dadler i to. Sæt fennikel, dadel og chorizo på spyd og server.