Strikbluser til den kolde tid

Den varme sommer er gået på hæld, og det er pludseligt blevet lidt koldt om morgenen og i de sene aftentimer. Med andre ord; det er blevet tid til at pakke sommertøjet væk og finde de bløde, vamsede og lune strikbluser frem fra gemmerne – eller investere i nye, hvis de kolde vinde og grå skyer har overrumplet både dig og dit klædeskab.

Sæsonens farver

Heldigvis er efterårssæsonen fuld af de blødeste brændte farver, der matcher den gyldne natur helt perfekt. Vælg en solgul striktrøje, en cool bomber jacket i den smukkeste orange velour, en elegant rullekrave, der mikser det sporty med klassiske grå jakkesætstern, eller en feminin blazer med smukke detaljer.

Sådan styler du din strik

Du kan style din strik på utallige måder. Vælg en farverig udgave, og lad den få al opmærksomheden sammen med et par casual bukser – for eksempel dine lyse eller mørke yndlingsjeans. Du kan også bruge din strik til at holde fast i sommerlooket lidt endnu ved at bruge den sammen med din blomstrede sommerkjole med jeans indenunder – og et par markante sneakers til. Strikblusen kan samtidig også bruges som en god overgangsjakke, når de kolde morgener endnu ikke er helt kolde nok til den tykke vinterjakke. Du kan også bruge lag-på-lag, hvor du mikser både strukturer og farver med en klassisk herre-inspireret blazer over din feminine og farverige strik. Det er både smart og varmt. Kort sagt, din nye strikbluse kan styles, lige som du synes.

Munthe strik
1.600 kr. fra Affaire

Vilma strik
1.500 kr.
fra Tommy Hilfiger

Karen by Simonsen strik
999 kr. fra Companys

Jane strik
229,95 kr. fra Pieces

Terese bomber jacket
499,95 kr. fra Pieces

Leonia cardigan
999 kr. fra Masai

Saint Tropez cardigan
499,95 kr. fra Companys

Lunea strik
450 kr. fra Kings & Queens

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.