AFRIKANSKE DRØMME

Luk øjnene, og drøm dig væk sammen med os for en stund. Til aftensol på savannen, lyden af cikader i natten og en lun brise, der får buksebenene og hørskjorten til at flagre let. Sommermoden er fuld af referencer til safaristilen med hør, beige, hvid og kaki og behagelige snit. Som taget ud af Karen Blixens ”Den Afrikanske Farm” – lige her på Fyn.

Mød Trine Ebsen. Stylist, creative director og coach.

En let sommerlærke triller højt oppe i himlen over os. Vi er taget på tur ud til kysten ved Svendborg sund, hvor det eksklusive hotel Stella Maris ligger. Med os er coach Trine Ebsen, som har været fast modestylist i mange år på vores magasin, og vi går langs vandet og leder efter det perfekte grønne sted til billederne.

Frakment tanktop 140 kr. Message
Bukser 699,95 kr. Companys
Blossom lang kæde 950 kr. Plaza
L&G kort kæde 195 kr. Skovgaard
Björndal Army sandal 149 kr. Deichmann
Stråtaske 249 kr. H&M

”Naturen er enormt vigtig for mig”, fortæller Trine, der bor langt ude i en skov på Fyn. Her er der højt til loftet og plads til fordybelse og ro, når hun går ture med sin Grand Danois Elva. ”Jeg har et stort behov for at kunne trække mig tilbage, være alene og lade op”, forklarer hun, da samtalen drejer sig ind på det med work-life balance. ”Jobbet som stylist og creative director har altid kørt med 100 km/t med fotoshoots, TV, personlig branding og film-optagelser”.

mbyM nederdel 499,95 kr. Message
Top 299,95 kr. Vero Moda
Cozy Living plaid 599 kr. Imerco Home
SACCOO Copenhagen taske 569 kr. BAGGI
Cozy Living plaid 399,95 kr. Imerco Home
Lyngby karaffel m. 2 glas 499,95 kr. Imerco Home
Bambus bakke 84 kr. Søstrene Grene

Trine er i dag både stylist og creative director, men har størst fokus på arbejdet med den indre/ ydre balance som coach. Som selvstændig har hun arbejdet med kvinder i over 18 år. ”Efter noget tid begyndte jeg at få et stigende behov for at beskæftige mig med det indre frem for det ydre, når jeg sad med de her kvinder, og samtalen uundgåeligt drejede sig ind på emner som indre styrke, selvindsigt og egen lykke”, fortæller hun, ”Så jeg tror egentlig lidt, at jeg blev coach, før jeg rent faktisk blev uddannet”, lyder det eftertænksomt.

Skjorte 129 kr. H&M
Hørbukser 999 kr. Masai
Tørklæde 99 kr. H&M
Blonde-BH 129 kr. H&M
Certina ur 4.150 kr. Skovgaard
Saddler taske 1.299 kr. Neye

Og det der med at mærke efter og lytte til sig selv er hele fundamentet for Trines tilgang som coach. ”Vi har ofte en tendens til at koncentrere os for meget om det ydre, så vi glemmer at passe på vores indre. Og det kan i værste fald ende med en følelse af at have forladt sig selv”. Hun fortæller, at vi kan blive bedre til at mærke efter, hvad der instinktivt føles rigtigt, og være mere modige til at kigge indad – især på det, der ikke fungerer. Svarene findes nemlig ofte i spændet mellem vores lys og vores mørke.

Skjorte 259,95 kr. Pieces
Yu & Me body 150 kr. Trend Accessories
Bukser 299 kr. H&M
Graceland sandal 349 kr. Deichmann
Bonett lommeur 849 kr. Skovgaard
Bambus bakke 84 kr. Søstrene Grene
Stol 1.000 kr. Imerco Home

”Når du arbejder med dig selv, er det vigtigt at prioritere refleksion, bevidsthed og udvikling højt, for at nå dine mål. For vi skal gerne nå derhen, hvor vi føler, vi lever et selvkærligt liv, hvor vi er tro mod os selv, og hvor vi får handlet på det, der er lykken for os – og ikke for alle andre. For i bund og grund så handler det om din indre succes, dit mindset og om den vigtigste rejse her i livet; nemlig rejsen hjem til dig selv”, afslutter hun. Og med den positive medvind i ryggen, begiver vi os på vores lille rejse tilbage til Odense.

Devotion kjole 1.449,95 kr. Tryde Andrés
Ilse Jacobsen gummistøvler 1.100 kr. Affäire
SACCOO Copenhagen taske 569 kr. BAGGI
Hat 99 kr. H&M

Trine Ebsen er cert. life og business coach og kommende forfatter til bogen ”Kvinder der tør”. Hun afholder også workshops og foredrag. Download gratis smagsprøver på www.trineebsen.dk

mbyM kjole 599,95 kr. Message
Gestuz cardigan 999 kr. Companys
LUSH LUSH chunky armring 1.200 kr. Plaza
Mentor sandal 790 kr. Affäire

Malene Birger strik 1.500 kr. Affäire
Neo Noir bukser 500 kr. Affäire
Saddler bælte 399 kr. Neye
Paul Hewitt ur 1.348 kr. Skovgaard

Pieces jakke 380 kr. Kings & Queens
Amisu skjorte 179 kr. New Yorker
Sisters Point bukser 350 kr. Kings & Queens
DEPECHE bælte 500 kr. Affäire
Sofie Schnoor støvlet 1.500 kr. Affäire

Find hele magasinet lige her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.