Poesiens Dag i Rosengårdcentret

Følelser, store beslutninger og tanker om livet kan være svære at rumme – og at forstå. Heldigvis findes der hjælp fra historiens mange store og små digtere og forfattere, der har en særlig evne til at forklare livet, den store kærlighed eller sorgen, så den pludselig giver meget mere mening.

Den 31. august er det Poesiens Dag – og det er det også i Rosengårdcentret. I den anledning har vi plukket et lille men godt udvalg af aktuelle, populære, tidløse og klassiske digtere fra boghandlernes boghylder. Den perfekte læsning på kolde efterårsdage, inden døre i stearinlysets og eftertænksomhedens skær.

Inger Christensen, Samlede digte

Indeholder digtsamlingerne; Lys, Græs, Det og Alfabet samt digtene Brev i april, Digt om døden og Sommerfugledalen. Et indblik i én af Danmarks største digtere.

249,95 kr. fra Arnold Busck

Inger Christensen, Som var mit sind lidt græs der blev fortalt

En samling af Inger Christensen digte, der, efter flere år i glemslen i et arkiv på Det Kongelige Bibliotek, nu er blevet sammensat til ét værk. Samlingen giver et nyt indblik i Inger Christensens liv, tanker og sproglige univers.

149,95 kr. fra Arnold Busck

Benny Andersen, Samlede Digte

Benny Andersen bliver ofte omtalt som én af Danmarks største forfattere og folkekære digtere med bl.a. Snøvsen og Svantes Viser på CV’et. I bogen her får du hans digte – samlet i én bog.

299,95 kr. fra Arnold Busck

Caspar Eric, Alt hvad du ejer

Det gennemgående tema for ”Alt hvad du ejer” er, som kontrast til titlen; tab. Tabet af et barn, en kæreste og af forbindelser, der knytter den unge mand i teksten til verden. Men også om at bruge næstekærlighed som en vej ud gennem sorgen over tabet.

199,95 kr. fra Arnold Busck

Tove Ditlevsen, Der bor en ung pige i mig, som ikke vil dø

En samling af Tove Ditlevsens bedste og smukkeste digte, der indeholder digte fra hele hendes forfatterskab. Udgivet i 2017 i anledning af Tove Ditlevsens 100års fødselsdag. Udvalgt af forfatteren Olga Ravn, som også har skrevet forordet.

149,95 kr. fra Bog & Idé

Olga Ravn, Jeg æder mig selv som lyng, Pigesind

Olga Ravns debut fra 2012 er et anmelderrost indblik i problematikken med at skulle løsrive sig fra rollen som ung pige. Et lyrisk og temperamentsfuldt værk der går på sproglig opdagelse i kroppen og i de unges verden med venskaber, sex og kærlighed.

199,95 kr. fra Arnold Busck

Find også vores udvalg af de bedste coming of age-bøger lige her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.