Oktober: Vi anbefaler

Hvis du går på opdagelse i Rosengårdcentret, er der masser af lækre skatte at finde indenfor bolig, underholdning og mode.
Men hvad anbefaler medarbejderne selv? Vi samler løbende tips og inspiration hos de mange dedikerede medarbejdere i centeret. De går ikke kun op i god kundeservice, men de har også stor og lidenskabelig interesse for de produkter, de sælger. Se her hvilke gode bud, vi har fundet til børn i september:

MATHIAS BO JEPPESEN FRA BR

Vi har mange fine produkter at vælge imellem, hvis man gerne vil skabe nyt liv på drenge- eller pigeværelset. Vælg f.eks. en uro, lamper, puder og sengetøj til både små og større børn. Disse ting er perfekte til at gøre børneværelset lidt mere moderne, og så kan børnene samtidig være med til at bestemme indretningen. Det er især populært med flamingoer og enhjørninge til pigerne og dinosaurer og gaming til drengene.

Flamingolampe 60,- BR

TRINE KRISTENSEN FRA NAME IT

Det er en supergod vinterjakke til børn i alderen 6-12 år. Den er vindtæt, åndbar og vandtæt, og så har den fuldt tapede sømme, som gør, at syningerne er ekstra godt forseglede. Og så er den testet i både Danmark og Finland af børn i udebørnehaver, så vi kan stå inde for, at den også fungerer i praksis. Den fås i farverne sort, lilla og grøn. Det er en ny jakke i butikken, men funktionelt overtøj til børn er noget, vi altid har i butikken.

Vinterfrakke 649,95,- Name It

CASPER VILHELMSEN FRA GAME STOP

The Incredibles er biografaktuel og i spillet følger man historien og personerne fra filmen. Man kan være flere spillere og det kan spilles af både børn og voksne. Lego City Undercover er børneudgaven af Grand Theft Auto, hvor man er betjent i en Lego-by, hvor man kan fange tyveknægte eller bare løbe rundt og udforske byen. Der er mange timers sjov i begge spil, så de er helt perfekte til efterårsferien. Man kan desuden sælge sine brugte PS4-spil her i butikken.

PlayStation 4 spil 299-349,- Game Stop

ANNE-METTE NIELSEN FRA PANDURO

Vi anbefaler, at man i efterårsferien går ud og samler kastanjer og laver dem om til sjove kastanjedyr. Kastanjerne kan så dekoreres med øjne, filt, glimmer, piberensere m.m., som alt sammen er i hobbyrøret. Vi har fire forskellige typer af disse rør med forskellige farvesammensætninger. I rørene er der forskellige materialer, som man kan bruge til mange forskellige hobbyaktiviteter.

Hobbyrør (tilbud) 99,95,- Panduro

CHRISTOFFER KRODAL FRA TOYS’R’US

Det er et fantastisk produkt, fordi det er en del af det kæmpe Sylvanian Families-univers, hvor der nærmest ikke er grænser for legemulighederne. Her får man storesøster kanin, som er taget til storbyen for at udleve sin drøm om at blive designer. Der følger dukke, hus og møbler med i sættet. Selve serien her er ny og er ret populær blandt pigerne. Der findes en masse andet tilbehør, der kan tilkøbes, men der er til mange timers leg i dette sæt alene.

Sylvanian Families ’My Town’ 1.149,- Toys’R’Us

KAROLINE RASMUSSEN FRA FLYING TIGER

Hvis man fejrer Halloween, og børnene skal ud og gå Trick-or-Treat, så er dette et rigtig godt supplement til udklædningen. Når børnene går rundt til Halloween, så synes de, at det er lidt sjovere at gå med denne, som ligner en rigtig gryde. Og der kan være rigtig meget slik i! Gryden kan også sagtens bruges derhjemme som pynt eller måske til at have stående ved døren med slik klar til de børn, der kommer og ringer på. Og slik har vi også et stort udvalg af i butikken.

Slikgryde 20,- Flying Tiger

NADIA KAAS FRA ARNOLD BUSCK

Bogen her handler om flodhesten, som bliver kæmpe stor efter den spiser nogle mystiske svampe, og det fører til mange sjove episoder. Den har et super godt sprog og rigtig sjove billeder. Som forældre vil man garanteret også synes, det er en sjov bog at læse med sit barn, da den har rigtig meget humor i sig. Og det kan børnene også mærke. Her i butikken har vi i hvert fald grint, når vi læste bogen. Den kan læses med børn fra ca. 4 år.

Børnebog 249,95,- Arnold Busck

LISBETH JENSEN FRA TOPS

Disse vinterstøvler er en ny model i år. De er utroligt lette og har en god skaftehøjde og velcrolukning, som gør det nemt for børnene selv at tage dem af og på. De har desuden Goretex-membran, og de er derfor 100% vandtætte. Derudover vil jeg anbefale vores Tops VIP-kort, som gælder til hele familien. Når man bruger kortet i butikken, opsparer man en bonus, som modregnes ved det 6. køb, så det kan godt betale sig, hvis man skal købe sko til hele familien.

Ecco Urban Snowboarder vinterstøvler 799,- Tops

Læs vores anbefalinger fra september her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.