Maj: Vi anbefaler

Hvis du går på opdagelse i Rosengårdcentret, er der masser af lækre skatte at finde indenfor bolig, underholdning og mode.
Men hvad anbefaler medarbejderne selv? Vi samler løbende tips og inspiration hos de mange dedikerede medarbejdere i centeret. De går ikke kun op i god kundeservice, men de har også stor og lidenskabelig interesse for de produkter, de sælger. Se her hvilke gode bud, vi har fundet i maj:

KARINA FRA RITUALS

Rejsesættet hører til vores Glow-serie og indeholder Radiance Anti-Aging serum 10 ml, Radiance Anti-Aging dagcreme 20 ml, Velvety Smooth renseskum 30 ml samt Anti-Aging Ampoule Booster 2 ml. Serien giver utrolig meget fugt og næring til huden og anbefales til både unge og ældre. Som ved alle Rituals’ øvrige hudplejeprodukter under ”The Ritual of Namasté” kan du opleve vores naturlige hudplejerutine udviklet på basis af udelukkende naturlige eller naturligt udvundne ingredienser fra bæredygtige kilder. Rejsesættet er praktisk at tage med.

Travel Bag Face Care 245 kr. Rituals

JULIE FRA THE ATHLETE’S FOOT

Jeg anbefaler denne løbesko, som også er meget velegnet til lange gåture, nu hvor dagene er blevet længere og inviterer til en hyggelig aftentur. Skoen har en rigtig god komfort og er meget stødabsorberende. Continental-sålen sikrer, at man står godt fast også på glatte overflader som klipper og lignende. Den fås til både damer og herrer, og du kan vælge mellem utallige farver. Den findes altid i sortimentet i sort og hvid – de øvrige farver skifter løbende.

Adidas Ultra Boost 1.499,95 kr. The Athlete’s Foot

KRISTOFFER FRA VINSPECIALISTEN

De lange lyse og varme sommeraftener i godt selskab på terrassen kalder på denne klassiske sydfranske rosé. Den har den der lyse farve, som er karakteristisk for rosévine fra Sydfrankrig. Farven opstår ved hjælp af druernes egen vægt, som presser farven ud af druerne. Vinen har en duft af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre. En forfriskende sommerdrink på de varme dage – også til grillmaden.

Côte des Roses rosé 130 kr. Vinspecialisten
v/køb af 6 flasker medfølger 1 magnumflaske

LOUISE FRA BEAUTY TEAM

Den nye solserie fra Shiseido har en særlig teknologi, der gør, at solfiltret styrkes, når produkterne kommer i kontakt med vand. Det er supersmart og gør produkterne meget velegnede som solbeskyttelse i forbindelse med sport, da beskyttelsen ikke forsvinder, når man sveder – men tværtimod bliver styrket. Derudover er serien hurtigt absorberende og giver en flot glød. BB-dagcreme og BB-compact findes i 3 farver.

Invisible Protective Mist 355 kr.
BB dagcreme 275 kr.
BB Compact 295 kr.
Beauty Team

DANIEL FRA FØTEX

Forår og sommer er lig med grilltid. Derfor har vi også reserveret et område i butikken, hvor vi præsenterer alt, hvad du behøver til grillsæsonen. Til inspiration og hjælp til grillmaden anbefaler jeg Webers største hits, som indeholder de 120 bedste og mest populære opskrifter fra Webers store opskriftssamling. Udover opskrifter indeholder bogen også tips og tricks til den bedste grilloplevelse samt underholdende anekdoter fra den efterhånden lange og spændende Weber historie. Bogen er en god inspirationskilde til både gas- og kulgrill.

Bog 199 kr. Føtex

SOFIE FRA SØSTRENE GRENE

Jeg vil gerne anbefale denne fine hængekøje. Du kan bruge den både i haven, på terrassen eller endda indenfor i stuen eller på børneværelset, hvis du hænger den fast i en krog i loftet eller på væggen. Det er skønt med en hængekøje udenfor, så du lige kan tage en lur eller hygge med en god bog i solen. Og så pynter den også rigtigt fint sammen med blomsterkrukker, farvestrålende puder og tæpper og et lille havebord til at stille en kølig drink på.

Hængekøje 147 kr. Søstrene Grene

TORE FRA SLAGTEREN

Det er meget oppe i tiden at spise korrekt – ikke mindst, når det gælder kød. Dette er dansk-produceret økologiske bøffer, hvor vi tager hensyn til naturen. Jeg foretrækker selv at købe lokalt, når der skal kød på bordet. Vi går op i, at kødet har fået den rette håndtering. En god bøf skal være modnet i minimum 3 uger. Det er ikke altid, leverandøren har modnet kød på lager, men så sørger vi for, at bøffen ikke kommer til at ligge i vores glasmontre for tidligt. Kunden skal have en god oplevelse, så vi sælger den ikke, før den er klar til servering.

Økologisk højrebsbøf 250 g, 75 kr. Slagteren

RIKKE FRA PANDURO HOBBY

I rigtig mange år har der været tradition for, at man samler sten, når man holder ferie i Danmark og går en tur ved vandet. Når stenene er i (sommer) hus, er det super hyggeligt at sidde og male og dekorere dem, så der opstår nogle skønne og sjove figurer. Dette sæt indeholder alt, hvad man skal bruge, lige fra maling, glimmer, lim, pensler, bevægelige øjne, kongekroner til ”glow in the dark”-maling. Et sæt, der altid er meget rart at have, især hvis nu det danske vejr skulle vise sig fra den lidt våde side. Så er der god underholdning for børn fra 4 år og opefter.

Junior Decorate Nature 299,95 kr. Panduro Hobby

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Læs vores anbefalinger fra april her.