Konfirmanddage i Rosengårdcentret

Har du styr på jakkesættet, talen til dine forældre, den fulde menu og den helt perfekte kjole til den store dag? Hvis du ryster lidt i bukserne ved tanken om alle de ting, du stadig mangler at få styr på, så frygt ej. For lige om lidt holder vi Konfirmanddage i Rosengårdcentret, hvor vi går all in på udstyret, tøjet, maden, indbydelserne, gaverne, det hele!

Butikkerne sætter alle de fede konfirmationsting frem forrest på hylderne, skruer op for de gode tilbud og på centergangene kan du komme til det ene event efter det andet med modeshows og fede konkurrencer.

Casting til Fyns Største Konfirmandshow

Går du rundt med en lille model i maven, og drømmer du om at gå ned ad catwalken? Så kig forbi centret lørdag d. 19. januar kl. 11-15, hvor vi udvælger de sejeste og bedste drenge og piger mellem 13 og 17 år. Du kan enten tilmelde dig online og springe køen over eller bare møde op på én af de to dage ved Lilla Indgang E.

Selve modeshowet foregår lørdag d. 2. og søndag d. 3. februar, og du kan læse mere om det hele her.

Konfirmandevent hos Marcus

Marcus hjælper dig med at blive klædt fedt på til den store dag, og det hele starter med 6 vilde events for konfirmander og forældre. Butikken serverer snacks og drikkevarer, imens du kigger på det store udvalg i butikken og bliver inspireret af det nye Konfirmand-katalog, hvor alt er sat ned med 20 %. Og som om det ikke var nok, så får du også en gavecheck oven i hatten til resten af familien, så i alle kan blive klædt godt på til konfirmationsfesten. Desuden kan du tilmelde dig Marcus’ gratis medlemsklub og få 5 % i bonus på alle dine køb – og vinde en Ferrari i den store konkurrence!

Tilmeld dig på tlf. 85958515, e-mail odense@marcus.dk eller næste gang, du er i butikken. Men skynd dig, for der er rift om pladserne!