APPETIT PÅ HERREMODENS NYE TENDENSER

Byd velkommen til en ny sæson med et kig på herremodens tendenser. Fuld af blåt, khaki og mosgrønt, kombineret med rå læderdetaljer. Stylet sammen med den madglade madblogger Mads Vindfeld, som dyrker det tidløse look sammensat af klassiske chinos, skjorter og sneakers kombineret med en god portion kærlighed for den alsidige trenchcoat.

Mød den odenseanske madblogger Mads Vindfeld.

Vi er trukket i forklædet og er gået i køkkenet sammen med madblogger Mads Vindfeld. Til dagligt driver han bloggen Madsvin, ved siden af sit almindelige arbejde som selvstændig, og her bliver der ikke sparret på hverken madglæde eller på smag. ”Jeg tror, min madglæde startede, lige fra den dag jeg begyndte at spise fast føde”, lyder det fra Mads, imens han griner lidt. ”Sagt på en anden måde har det altid fyldt så utrolig meget i mit liv, at jeg ganske enkelt ikke kunne lade være med at formidle det til andre”.

Matinique jakke 1.499,95 kr. Frederik
Chinos 599,95 kr. SAMS
T-shirt 249 kr. Bertoni
Støvler 999 kr. Tøjeksperten
Tiger bælte 599 kr. Frederik
TAG Heuer ur 12.500 kr. Vibholm guld og sølv
Purløg 119,95 kr. Imerco Home
Lerpotte 19,95 kr. Imerco Home

Spørger man ham, hvad det vigtigste er i forhold til mad, kommer svaret prompte. ”Kærlighed. Til maden, til råvarerne og til processen. Det gælder både hjemme i mit eget køkken, men også når jeg spiser ude. Det ultimativt værste, jeg ved, er, når der ikke er tanke bag maden, når jeg besøger en restaurant. Når der ikke er kræset for detaljerne. Ikke at det overhovedet behøver at være hverken vildt dyrt eller vildt fornemt – jeg elsker tarteletter og hønsekødssuppe lige så meget som kantarelsauce og hummerbisque”.

Daniel De Prato skjorte 399,95 kr. SAMS
Cook & Baker læderforklæde 799,95 kr. Imerco Home

G-Star denim skjorte 700 kr. Kupeen & Co
Flex buks 199 kr. New Yorker
T-shirt 29 kr. New Yorker
Eva Solo skærebræt 399,95 kr. Imerco Home
Frokosttallerken 79,95 kr. Imerco Home
Middagstallerken 99,95 kr. Imerco Home
Skål 69,95 kr. Imerco Home
Stofserviet 30 kr. Imerco Home
Viskestykke 49,95 kr. Imerco Home

Da vi spørger ham, hvilket land der ’smager bedst’, er han heller ikke i tvivl. ”Frankrig!”, udbryder han. ”Jeg elsker det franske køkken, med alt hvad det indebærer af bastante gryderetter fra landkøkkenet til lette souffléer og små kanapéer i minimalistiske anretninger”. Men selvom det franske lokker med coq au vin og bourgogne-vine, så har Fyn også en særlig plads i Mads’ madglade hjerte. ”Fyn er ofte kendt for at være Danmarks lille forrådskammer af spændende egnsdelikatesser og lækre restauranter, hvor kvaliteten er helt i top. Og jeg tror, at grunden til at der findes så mange mad-ildsjæle her på øen, er fordi vi er opvokset med råvarerne i baghaven. Det skaber en nærmest medfødt respekt for råvarerne, som så forgrener sig ud gennem grydeskeen for til sidst at ende på tallerkenen”.

Trenchcoat 799,95 kr. Selected
Daniel De Prato skjorte 399,95 kr. SAMS
Lindbergh Blue sweat 399 kr. Tøjeksperten
Casual Friday chinos 399,95 kr. Blend
Saccoo Amsterdam taske 699 kr. Baggi

Og nu vi er ved det med det lokale, så er Mads heller ikke i tvivl om, at han altid vil foretrække det fynske. ”Odense er en vidunderlig by – både at besøge og at bo i. Det er en storby med landsbycharme, som du kan nyde på præcis dine egne præmisser, uagtet om du er til gourmetmad, vinbarer, festivaler eller bare elsker en skøn gåtur i byens parker”. Og med den slutbemærkning, vinker vi farvel til køkkenet og til Mads, og drømmer os væk til fynsk mad på menuen.

Hør blazer 1.799 kr. Bertoni
T-shirt 299 kr. Bertoni
About vintage ur 1815, 2.499 kr. Vibholm guld og sølv

FSBN skjorte 199 kr. New Yorker
Casual Friday t-shirt 199 kr. Blend
TAG Heuer ur 12.500 kr. Vibholm guld og sølv
Daniel De Prato tørklæde 199,95 kr. SAMS

Only & Sons jakke 450 kr. Kupeen & Co
FSBN hoodie 149 kr. New Yorker
Casual Friday chinos 399,95 kr. Blend
Bosswik læderbælte 399,95 kr. Blend
Nordgreen ur 1.295 kr. Vibholm guld og sølv
Reebok sneakers 699,95 kr. Intersport

FSBN skjorte 79 kr. New Yorker
Casual Friday chinos 399,95 kr. Blend
FSBN sweater 99 kr. New Yorker
Converse All Star 599,95 kr. Intersport

Find hele magasinet lige her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.