Guide til sommerens nederdele

Det er blevet forårslunt derude og dermed også tid til at lufte de bare ben. Og findes der en bedre måde at gøre det på end med en nederdel?

Sommerens it-item

Vi tvivler stærkt, så derfor har vi støvsuget Rosengårdcentrets mange butikker for nederdele i alle afskygninger til at forsøde dit forårsoutfit. Fra gulvlange, romantiske rober og til den feminine power-nederdel over dem alle: miniskirtet! Fra enkle looks til masser af farverige print.

Men altså. Uanset om du er til det ene eller det andet, så finder du med garanti altid en nederdel, der passer din smag, din stil og din pengepung.

Sådan styler du nederdelen

Ikke fan af nederdel? Vi hører, hvad du siger. Men prøv dig alligevel frem med sommerens it-item, for den kan nemlig styles i det uendelige – og kan føles enormt cool på ingen tid.

Med slids

En nederdel med slids enten fortil eller på siden er super-street sammen med en T-shirt med print, f.eks. din gode gamle band-T-shirt derhjemme, og et par chunky sneakers eller flipflops. Og har du en lidt forsigtig tilgang til det med slids, kan du med fordel vælge en nederdel med knaplukning hele vejen ned. Så kan du selv justere.

Den gulvlange

Mormor? På ingen måde! Den gulvlange nederdel har fået et seriøst comeback og er både romantisk, feminin og cool på samme tid. Du kan style den feminint med høje stiletter eller holde det cool med sneakers og en trenchcoat.

Den til midt på låret

Denimnederdelen, pencilnederdelen eller den med blomsterprint. Kær nederdel kommer i mange afskygninger, og den populære længde passer til enhver anledning, til enhver stil og til enhver kropstype. På kontoret med en skjorte og ballerinaer, til fest med høje hæle og en top eller til brunch med sandaler og en T-shirt.

Den helt korte

Barn af 60erne og en sand modeklassiker. Miniskirtet er tilbage, og er ikke længere kun forbeholdt den rebelske. Med få midler kan den sagtens gøres formel, festlig og afslappet på et øjeblik.

Så, hvilken nederdel skal du have på i forårsvarmen?

Nederdel
599,95 kr. fra Selected

Sylvia nederdel
599,95 kr. fra Message

Sanne nederdel
699 kr. fra Masai

Nederdel
1.200 kr. fra Tommy Hilfiger

Karen by Simonsen nederdel
699 kr. fra Companys

Alice nederdel
299,95 kr. fra Message

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.