Food Avenue - Livretter på rad og række

Elsker du at blive positivt overrasket og få lige det ekstra, som du slet ikke havde forventet, at du kunne få? Så kan du se frem til at blive rigtig godt forkælet, når du i fremtiden tager venner og familie med på eventyr i Rosengårdcentret. Rød Gade bliver til Food Avenue, så du i fremtiden kan få hele verden serveret på din tallerken, lige i hjertet af Fyns dejligste shopping-univers.

Destination Rosengårdcentret

Man mærker begejstringen og forventningens glæde bag hvert ord. Centermanager Casper Bach Andersen kan tydeligt se fremtidens Rød Gade for sig, og det smitter; ”Vi ved, at folk betragter os som et fynsk udflugtsmål, og det forpligter jo. Derfor er vi i fuld gang med ét af de største projekter Rosengårdcentret har været igennem i mange år. Vi vil være stedet, fynboerne kører hen, når de skal ud at spise, og så skal vi altså være køreturen værd”, siger han og fortsætter; ”Food Avenue skal være fyns- og landskendt for den gode mad og for kvalitet i afslappede hyggelige rammer. Og fremfor alt være kendt for den gode service og den fynske hygge med højt til loftet, som vi ved, at folk i forvejen fremhæver, når de shopper hos os. En tur i Rosengårdcentret skal være en oplevelse hele vejen rundt. Og til den hører et naturligvis et godt måltid i lækre rammer og i godt selskab”.

Lidt til og meget mere

Ambitionen og visionen deler han med de mere end 150 butikker i centret, og det er netop passionen bag det at ville være Danmarks dejligste storcenter, intet mindre, der driver folkene bag Food Avenue, som står klart i starten af 2019. ”For mig er det egentlig enkelt. Bliver du inspireret i butikkerne, føler du dig underholdt og ordentligt behandlet? Kan du parkere uden problemer, og kan du forlænge hele oplevelsen med et rigtigt godt måltid i hyggelige rammer, så har vi altså givet dig en god dag. Og har du det, så smitter det af på alle os, der arbejder på at lave verdens bedste Rosengårdcenter”. Det er filosofien bag projektet med Casper Bach Andersens ord. Og han fortsætter; ”For helt ærligt, hvorfor nøjes med enten eller, når nu vi med et nyt inspirerende spiseområde, både indendørs og udendørs, kan give vores kunder følelsen af både og, når de besøger os”.

Ude godt – hjemme på Fyn bedst!

Inspirationen til fremtidens totaloplevelse kommer fra udlandet. I kraft af sit internationale bagland har Rosengårdcenteret kunnet nærstudere og lade sig inspirere af lignende mad- og shoppingtilbud i udlandet. ”Trenden lige nu både herhjemme og i udlandet er, at folk vil have kvalitetsoplevelser når de skal ud, uden at det skal koste en formue eller være fornemt og fint. Streetfood-markeder inspirerer til gourmetmad fra hele verden i uformelle rammer og til almindelige menneskepriser. Og med plads til at ikke alle i familien nødvendigvis vil det samme”, siger Casper Bach Andersen. ”Det er en del af vores filosofi for Food Avenue. For ligesom med alt andet i Rosengårdcentret er vi først glade, når der er noget for enhver smag. Og præcis dét skal være kernen i Food Avenue”.
Tilbage er kun at samle appetit. I Food Avenue bliver alle dine livretter til i nye rammer i Rød Gade, og det er samtidig en rigtig god grund til at blive hængende lidt længere og lidt oftere i Rosengårdcentret i det nye år.