Er du til sommerkjoler?

”Se min kjole, den er blå som havet…” Nå ikke? Selvom vejret er fantastisk, er der mange, der lige skal tage sig mod til sig, smide jeansene og gå i kjole i stedet. Det er der slet ingen grund til. For lige nu fyger det med skørter for enhver smag i hele Rosengårdcentret. Giv dig selv en chance i sommervarmen, og nyd det. Der er en yndlingskjole til alle.

Hvem har bukserne på?

For mange af os moderne kvinder er bukser smarte, praktiske og trygge. Men faktisk var det først i 1930’erne, at bukser blev en del af den feminine mode, anført af blandt andet superstjernen Marlene Dietrich, som gjorde det til sin signatur. Men én ting er yndlingsjeans om vinteren. Der er simpelthen ikke noget skønnere en luftig let sommerkjole på en varm dag. Det er selv de franske mandlige buschauffører enige om. Deres reglement siger, at mandlige chauffører ikke må køre bus i shorts. Og i den sydfranske hede var protesten enkel. De velvoksne herrer tog simpelthen nederdele på bag rettet. Og hvem drømmer ikke om den der cool lange strandkjole, hvor man med enkelte smykker og et par høje sandaler kan smide klipklapperne i tasken og gå direkte fra vandkanten og op i strand-baren? En sød sommerkjole kan virkeligt noget, hvis man giver sig selv lov til at trække vejret og bare nyde, at solen skinner.

Til hverdag, feriedag og til fest

De fleste kender det. Skal man ingenting, nærmest springer sommerkjolerne i favnen, når man går igennem Rosengårdcentret. Og når man så endelig har råd og lejlighed, fordi man er så heldig at være inviteret til en stor fest, kan man simpelthen ikke finde noget som helst. Men ikke hos os. De mange butikker gør, at vi har flere end tusinde forskellige sommerkjoler at vælge imellem. Uanset om du skal på festival eller til herregårdsbryllup. Tag din bedste veninde under armen, og brug et par timer kun på sommerkjoler. Afslut med god kaffe og en velfortjent lille forkælelse. Den perfekte sommerkjole er aldrig en fejlinvestering, for du kan dresse den op og ned med alt fra stilletter, smykker og højt hår, til sneakers, en god sweater og strømpebuks eller en støvle, når solen går ned og efteråret melder sig.

”Se min sommerkjole” – hvilken type er du?

Der findes en sommerkjole til enhver kvinde… det gælder bare om at finde en, man føler sig godt tilpas i. Er du…

Praktisk, effektiv og i fuld fart?
Vælg én af de mange lækre bomuldskjoler med gode lommer. Striber er stort lige nu, og går de vertikalt, slanker de faktisk oveni købet. En skjortekjole klæder alle – også dig!

Sporty, aktiv og sej?
Og ikke vant til sommerkjole, vel? Du tager fejl. Stærke brune ben i hvide sneakers og en enkel stropkjole i en klar farve er ganske enkelt sejt! Og med en sweatshirt sidst på aftenen rammer du præcis den sporty stil, du kender.

Romantisk, feminin og fin?
Hjerteligt tillykke – det er din sommer. Der er så mange yndige blomsterprints i douce eller stærke farver, så du selv bestemmer, om du vil gå den tropiske eller den romantiske vej, når der skal sus i skørterne.

Business, professionel og no bullshit?
En kridhvid nystrøget skjorte og pencilskirt eller en skjortekjole i en klar farve? Det er power og komfort i ét.

mbyM kjole 600 kr.
Kings & Queens

Selected Femme kjole 599,95 kr.
Selected

Tommy Hilfiger kjole 1.100 kr.
Affaire

Object kjole 400 kr.
Kings & Queens

Co’couture kjole 700 kr.
Companys

Moves kjole 500 kr.
Kings & Queens

Pieces kjole 179,95 kr.
Pieces

Vero Moda kjole 379,95 kr.
Vero Moda

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.