Efterårets tendenser til hende

Kigger du ud ad vinduet, vil du kunne se, at efteråret kommer snigende. Ligesom den altid gør det, når sommeren går på hæld, og vi har drukket den sidste kølige rosé på terrassen. Men denne sæson følges naturen og moden på smukkeste vis ad, som var de begge skabt af den samme designer.
Brændt orange, dybe røde og lilla nuancer, mørkegrønne silhuetter og et vidunderligt væld af brunt og beige.

Sådan styler du efterårets tendenser

Det er ingen sag at hive efteråret ind i garderoben derhjemme. Tænk i brændte nuancer, kraftige materialer og mix gerne dine favoritter på kryds og tværs. Nu hvor temperaturen daler, er lag-på-lag med blød strik og en lang trenchcoat et elegant og sikkert hit. Bland også gerne forskellige materialer og tekturer for et eksklusivt look – f.eks. en fin skjorte til en kraftig uldnederdel eller en vamset strik udover sommerkjolen. Det er også nu, du kan lufte de kraftige vinterstøvler til din plisserede nederdel for et ultra-chikt og kontrastfyldt look til både hverdag og fest.
Kort sagt, så er det kun fantasien, der sætter grænser denne sæson. Så det er bare med at hoppe i tendenserne og komme ud i det skønne efterår.

Object strik
599,95 kr. fra Vila

Saint Tropez top
350 kr. fra Bestseller

Nederdel
1.100 kr. fra Tommy Hilfiger

Minimum frakke
1.000 kr. fra Kings & Queens

Object kimono
500 kr. fra Kings & Queens

Nederdel
599,95 kr. fra Selected

Unlimit taske
999 kr. fra Baggi

Vila kjole
399,50 kr. fra Nielsens

Denim Hunter bluse
599,95 kr. fra Companys

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.