Der sker så meget nyt i Rosengårdcentret!

”Mor, jeg keeeeder mig!”. En sætning de fleste kender – bare ikke os her i Rosengårdcentret. Der sker virkelig meget nyt og spændende her i centret både for de store og de små, for de sultne, de shoppelystne og for dem med en lille iværksætter gemt i maven. Læs bare med her.

Ny BR-butik er åbnet

For det første er der rigtig godt nyt til alle de legeglade, for BR er åbnet i det tidligere Toys”R”Us, med hylderne propfuld af legetøj, af bløde bamser i alle regnbuens farver, af søde og seje dukker, af udklædning, af sjove spil til regnfulde dage – og titusindvis af andre spændende ting til legebørn i alle aldre.

Kyllinge-lækkersult

Når du har shoppet løs, og maven begynder at rumle, synes vi, du skulle slå vejen forbi nyåbnede DL Fried Ckicken. Her friterer de kyllinger til den helt store guldmedalje og serverer dem som lækre burgere, i friske grønne salater og sammen med sprøde fritter. Nåh ja, og det hele er selvfølgelig økologisk.

Royal Hair pop-up shop

Trænger håret til lidt ekstra kærlig opmærksomhed, så kig forbi Royal Hairs lille nye pop-up shop, hvor du kan gå på opdagelse i et stort udvalg af pleje- og stylingprodukter. Få for eksempel en god hårkur med hjem til de spaltede spidser, en ny hårvoks til manden i dit liv eller en shampoo, der kan garantere gode hårdage på stribe.