Bryllupsgaver, som begge siger JA til!

Det var lidt nemmere i gamle dage. Da far og mor flyttede hjemmefra, flyttede de sammen, giftede sig, fik dig og manglede stort set alt. Sådan er det ikke altid længere. Folk gifter sig senere og har ofte allerede etableret sig med skønne hjem. Måske endda for anden eller tredje gang. Parret har travlt, og ønskesedlen glimrer ved sit fravær. Fortvivl ikke – Rosengårdcentret bugner af perfekte gaver til kærligheden.

Størst af alt er kærligheden

Det gælder i livet. Men det gælder også, når du skal købe en bryllupsgave til to mennesker, som du ønsker alt det bedste i verden. Måske er pengepungen ikke til den store jordomrejse. Men kom ud til os. Vi har de dejligste gaver i alle prisklasser, og det er tanken bag og din kærlighed til parret, der gør, at vi sammen finder den perfekte gave.

Alle elsker overraskelser – også på gavebordet til bryllup

Der er heldigvis langt, når parret skal leve lykkeligt ”til deres dages ende”. Så hvad med to par løbesko? Elsker parret at rejse, er det måske en kuffert, de mangler. En fantastisk krimi, to gange klipning hos én af vores frisører, nye dyner eller hvad med lækker vin, ost og skinke til de gode dage efter brylluppet. Det behøver ikke være så firkantet, hvis man tager udgangspunkt i det par, man kender og elsker. Husk blot at smide din egen smag lidt til side. Det er jo ikke dig, der skal giftes. Det bedste råd er at fortælle os om parret, og lade os brainstorme med, så de altid husker og elsker præcis din gave. Ofte har parret brugt hele formuen på at holde bryllup med dig, så hvorfor ikke invitere dem ud at spise på et af vores dejlige spisesteder som tak for sidst?

Selvom du køber bryllupsgave med hjertet, kan den altid byttes

Glem romantikken for en stund. Den gode gave er den, der vækker glæde. Og da alle par heldigvis er vidt forskellige, kan man sagtens ramme helt forkert i den allerbedste mening. Det skal du heldigvis ikke bekymre dig over. For vi bytter med glæde, hvis parret ser verdenen i andre farver, størrelser og former end dig. Faktisk er der ingen grund til at stresse over bryllupsgaver. Din gave er dit bidrag til en uforglemmelig dag, og den skal vi nok hjælpe dig med at finde i Rosengårdcentret.

Arne Jacobsen Vægur
1.545 kr. fra Vibholm

Henning Koppel hurricane lysestage
749,95 kr. fra Kop & Kande

Royal Copenhagen højhankskop 33 cl
549,95 kr. fra Kop & Kande

Royal Copenhagen tekande 100 cl
999,95 kr. fra Kop & Kande

Arne Jacobsen Bordur
695 kr. fra Vibholm

Kay Bojesen turtelduer 2 stk
799,95 kr. fra Kop & Kande

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.