Beauty-favoritter til konfirmanden

Sidste år vandt Freya Kjeldsen titlen som årets konfirmand til Rosengårdcentrets store konfirmandmodeshow. Her var hun med som model og viste, sammen med mange andre unge piger og drenge, sæsonens nyeste og smarteste konfirmandmode frem for det store publikum ved catwalken.

Bliv inspireret af Freya

Hun var pavestolt og meget rørt, da hun modtog den fine præmie foran det klappende publikum. Og det var sådan set meget passende, for hun skulle nemlig selv konfirmeres kort tid efter. Og efter sådan et show, var der rigelig med inspiration til både konfirmationskjolen til den store dag og det smarte look til andendagen. Men noget mindst lige så vigtigt ifølge Freya, var det rigtige beauty-look, der kunne sætte prikken over i’et. Og hun var slet ikke i tvivl. Det skulle være enkelt og feminint med fokus på et frisk og sundt look. Og opskriften på det look kan du læse her.

Fokus på huden

Start med en god base. Hvis makeuppen skal sidde lige i skabet, er det vigtigt med en fugtmættet hud. På den måde får du et sundere look, hvor makeuppen ikke smuldrer og tørrer ud, og derudover stråler fugtet hud bare mere, så du kan skrue lidt ned for både foundation og concealer.

Makeup til øjnene

Fokusér på øjnene med en god mascara, lidt eyeliner i øjenkrogen, der giver et lille løft til øjnene og afslut det hele med en gylden øjenskygge. Glem heller ikke at give brynene lidt opmærksomhed ved at markere det yderste af buen med en mat øjenskygge eller pen.
Er du til farve på læberne, er lipglossen populær for tiden. Vælg en sart lyserød eller en gennemsigtig, hvis du kun vil have shine frem for farve.

Den flotteste frisure

Og hvad håret angår, så er et krøllejern, saltvandspray og lidt hårlak, alt du behøver for at få de ultimative, smukke Hollywood-krøller.
Bliver du stresset bare ved tanken om at skulle sætte håret selv, så skynd dig at booke en tid hos en af centrets frisører. Så er der ro og mag til at få lige præcis det hår, du drømmer om. Og så er det også en ret hyggelig morgenstund at få lov at sidde der i frisørstolen og blive gjort helt klar til den store dag af kyndige hænder.

HH Simonsen krøllejern
549 kr. fra Royal Hair

Neglelak pr. stk.
99,95 kr. fra Matas

Lancôme dagcreme
455 kr. fra Beauty Team

Zadig & Voltaire parfume
595 kr. fra Beauty Team

MAC lipglass
155 kr. fra Beauty Team

Real Techniques blush børste
129 kr. fra Matas

HH Simonsen børste
149 kr. fra Matas

Curlers 6-pak
36,95 kr. fra Matas

Purple Tree miracle balm
49 kr. fra Matas

Læs også hvordan konfirmand-looket anno 2019 ser ud til piger lige her og bliv inspireret til det fineste konfirmandlook.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.