Vi-anbefaler-forside

Vi anbefaler

Hvis du går på opdagelse i Rosengårdcentret, er der masser af lækre skatte at finde indenfor bolig, underholdning og mode.
Men hvad anbefaler medarbejderne selv? Vi samler løbende tips og inspiration hos de mange dedikerede medarbejdere i centeret. De går ikke kun op i god kundeservice, men de har også stor og lidenskabelig interesse for de produkter, de sælger. Se her hvilke fire gode bud, vi har fundet i april:

Julie Knudsen fra Glitter

Jeg vil rigtig gerne anbefale vores egen hestehale-tool. Det er det mest simple og samtidig også det mest geniale hårtilbehør, man kan få, synes jeg. Den er designet til at give ekstra volume og løft til hestehalen, og så er den utrolig let at anvende. Du laver simpelthen bare en helt almindelig hestehale, deler den i to og sætter dimsen her ind midt i hestehalen med den runde ende først. Så sørger den for at give en smuk volume. Den kan naturligvis også bruges til en knold eller en fletning. Så hvis man gerne vil snyde sig til lidt ekstra kraftigt hår, er den ganske enkelt uundværlig. Den fås i to forskellige størrelser og farver.

Hestehale-tool 120,- Glitter

Karoline Skjoldborg fra Bestseller

Denne sæson skal der smæk på farverne, så derfor vil jeg gerne anbefale denne strik fra Saint Tropez. Den har nogle helt fantastiske farver, som man kun kan blive glad af at trække i om morgenen. Så hvis man gerne vil være med på den nyeste trend, er blusen her et oplagt valg. Derudover så har den også et rigtig fint snit – balonstrik er ret populært lige for tiden. Og det giver en flot effekt, hvis man styler den med jeans eller en nederdel udenover og lader blusen pose lidt op. Nok er den sommerlig i farverne, men fordi den indeholder både uld og mohair er den skøn som en lun strik på kolde sommeraftener, når solen er gået ned.

Saint Tropez strik 500,- Bestseller

Jane Van Deurs fra The & Idé

Jeg vil gerne anbefale vores populære “Drømme-te”. Den sælger vi virkelig mange poser af, og det er der en god grund til. Den smager nemlig helt fantastisk. Selv dem der ikke kan lide te, kommer og fortæller mig, hvor glade de er for den. Det er en urteinfusion, det vil sige ikke en te i teoretisk forstand, men et udtræk af forskellige tørrede urter. Den indeholder vanilje, citrongræs, brombær og lakridsrod. Og hvis man ikke kan lide lakrids, skal man ikke blive bange. Der er nemlig stor forskel på lakrids og lakridsrod. Roden er knap så sød og giver en let aroma og bitterhed. Den er god som en aften-te, men den kan nydes hele dagen. Og så er den også skøn som iste om sommeren.

Drømmete, 100 g 48,- The & Idé

Sanne Larsen fra Tommy Hilfiger

Jeg anbefaler denne her bum-bag fra Tommy Hilfiger. Især nu hvor vi nærmer os ferie og festivalsæsonen. Den er nemlig super praktisk, når du er på farten, til koncerter eller bare skal på en lidt længere tur, men samtidig ikke vil undvære alt det praktiske. Den kan bruges både rundt om livet og som en skuldertaske, og så har den ret mange indvendige lommer, der gør den super praktisk. Der er snildt plads til både en vandflaske, pung og mobil. Og de små lommer med lynlås gør det nemt at holde styr på alle småtterierne. Den er unisex og ret populær, fordi Tommy Hilfiger-logoet er så tydeligt. Og så er prisen også god, så alle kan være med uanset budget.

Bum-bag 600,- Tommy Hilfiger

Læs vores anbefalinger fra februar her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.