Ansigtspleje til efterårsvejret

”Ansigtspleje….øhhh….?” tænker de fleste nok efter en uendelig, dejlig, lang sommer, hvor sol, saltvand, aftersun og lidt softice på kinden var måske det nærmeste, du kom på en daglig beautyrutine, når det kom til pleje af den sarte ansigtshud. Der er altså ingen grund til at få røde kinder med mindre, at det er med vilje. Smuk hud er tættere på, end du tror.

Hvilken type er du?

Det er så typisk. Endelig har man fået lidt naturlig sol og glød i kinderne, og så begynder man pludseligt at skalle. Faktisk er dit hamskifte udtryk for, at din hud skriger på fugt, og at den trænger til lidt kærlighed. Tag dig god tid og kig grundigt efter i spejlet. Start med, at tænke over, hvilken hudtype du har. Tør, fedtet, ung, ældre eller bare lidt af det hele, alt efter hvor du kigger? Uanset hvad, går du dig selv og din hus en stor tjeneste, ved at rense den godt og grundig hver eneste dag. Vælg et af de mange produkter uden alt for mange tilsætningsstoffer, som du finder overalt i Rosengårdcentret. Her er ansigtspleje i enhver prisklasse og essensen er, at du nænsomt får renset huden helt ren og fin.

Skrub, fugt, beskyt, gentag

Når ansigtet er helt nøgent og nyvasket, kan du med fordel lade det være lidt i fred i et par timer. Eller lade det hygge sig med en af de mange fugtgivende masker, der er på markedet. Spørg i centret og lad vores dygtige medarbejdere og specialister hjælpe dig med, at finde en maske, der passer til din hud. Efter sommeren kan ansigtet simpelthen ikke få nok fugt, fordi vi i år blev udsat for så meget sol og UV stråling, som boede vi langt syd på og ikke lige her på Fyn. Du kan eventuelt vælge en plejende maske med lidt peeling, som er små korn, der nænsomt skrubber døde hudceller bort og styrker blodcirkulationen, hvilket giver glød og liv i ansigtet. Herefter er det tid til, at fugte (igen) og beskytte. Du kan ofte finde et særligt godt tilbud, hvis du vælger en serie ansigtsprodukter med forskellige funktioner, fremfor enkelt produkter på tværs af mærker. Sørg under alle omstændigheder for at afslutte din ansigtsbehandling med en god fed og fugtgivende dagcreme, så dit ansigt er klar til temperaturændringer og den regn og rusk, der venter forude. Og selvom du ikke behøver den store ansigtsplejende behandling hver eneste dag, er det smart, at lave sin helt egen daglige rensningsrutine, så du vænner dig – og din hud – til lidt selvforkælelse hver eneste dag.

Make up’et eller helt au naturel?

Uanset om du bruger timer på den perfekte makeup eller bare pisker ud af døren med drivvådt hår hver morgen, har dit ansigt brug for regelmæssig pleje. Hvis du ved hvor lang tid og hvor mange penge, du vil bruge på dig ansigt, kan vi sagtens hjælpe dig med produkterne til en god ansigtspleje, der passer til dig. Og uanset hvad, er pleje af ansigtet den bedste investering. Resten af kroppen kan du stort set pakke lækkert ind hele efteråret. Men intet slår et stort smil i et velplejet ansigt. Så forkæl dig selv med en daglig rutine, når det gælder god ansigtspleje. Det vil gøre dig bare lidt gladere i regnen.

3 tips til strålende ansigtspleje i et mørkt efterår

  1. Skab din egen daglige rutine efter principperne rens, fugt, beskyt.
  2. Vælg et mærke, der passer til din økonomi og din hud. Vi hjælper dig hele vejen.
  3. En god tommelfingerregel: Hvis du bruger 30 min. på makeup, så brug 15 minutter på, at rense den af igen.

Sensai ansigtsmaske
1.915 kr. fra Beauty Team

Glow serum
315 kr. fra Rituals

Ansigtsolie
290 kr. fra Rituals

Glamglow moisturizer
345 kr. fra Matas

Ansigtsmaske
150 kr. fra The Body Shop

Vichy mineral booster
194 kr. fra Apoteket

Shiseido cleansing milk
375 kr. fra Beauty Team

My Moments ansigtsmaske
129 kr. fra Matas

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.