1 trenchcoat – 4 stilarter

Sæsonens it item

Endelig tid til at putte vinterfrakken ind bagerst i skabet til næste år og endelig tid til at hoppe i den lette og behagelige overgangsfrakke. Måske du ligesom os har kastet din kærlighed til ét af sæsonens it items; nemlig trenchcoaten.

Med rødder helt tilbage til Første Verdenskrigs militæruniformer må det siges at være en tidløs klassiker, som ikke sådan lige forsvinder fra modehistorien. Dog findes den i et hav af genfortolkninger, materialer og farvekombinationer fremfor den velkendte i khaki eller beige, som soldaterne bar i sin tid. Og heldigvis for det! Men det betyder jo så også, at der skal tænkes lidt, når dagens outfit skal sammensættes foran spejlet om morgenen.

Men bare rolig. Vi giver dig her 4 forskellige looks til dig, der elsker din nye sommerlige trenchcoat. Fra det afslappede og sporty til det feminine og festlige. Et look til hver en stil, eller som en god guide til at gå fra hverdag på kontoret til fest med drinks med ganske få elementer.

Blå Object jakke 499,95 kr. Vila
Beige Gant trenchcoat 2.599 kr. Gundtoft
Sort Therese jakke 699 kr. Nielsens

Casual

Trenchcoaten er allerede i sig selv afslappet og cool. Vælg monokromt, herre-inspireret og tilføj enkle smykker.

Job

Et par høje hæle, en sofistikeret skjorte og så en trenchcoat kastet over skuldrene er perfekt til både business og fredagsbar.

Rue de Femme skjorte
600 kr. Companys

Armbånd
199 kr. Pilgrim

Skjorte
249,95 kr. Vila

Taske
1.800 kr. Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger sneakers
1.000 kr. Skoringen

Pulz jeans
800 kr. Bestseller

Tamaris pump
399 kr. Tops

Buks
599,95 kr. Selected

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Fest

Selvom den er enkel, er din trenchcoat alt andet end kedelig, når du styler den med en ot buksedragt, festlige blonder og gyldne toner.

Feminin

Nederdel og farverne skaber den perfekte feminine kontrast til trenchcoatens historiske baggrund som klassisk herrejakke.

Bodystocking
350 kr. Femilet

Daniel Wellington ur
1.195 kr. Plaza

Strik
250 kr. Pieces

Øreringe
49,95 kr. I AM

Pump
249 kr. Deichmann

Resume buksedragt
1.000 kr. Affäire

Nike sneakers
779,95 kr. The Athlete’s Foot

Frakment nederdel
320 kr. Message