Katarina styler nytårsborde

Når gæsterne sætter sig til bords, og nytårsmenuen skal indtages, har de fleste tradition for, at det sker i lidt smukkere og pyntede omgivelser end normalt. Sådan er det også hos vores ambassadør Katarina, som har dækket to skinnende nytårsborde, du kan lade dig inspirere af.

Af Katarina Natalie- @katarinanatalie

Mød det nye år med sølv og sort

Start festen ved bordet med en smuk opdækning i kolde farver, der passer perfekt til årstiden. De grå og sølvfarvede toner komplimenterer hinanden så flot, og du kan med fordel mixe dem med sort og hvid for at skabe balance og æstetik på bordet. Hold bordet i de få toner, hvis du vil opnå et enkelt og stilrent udtryk, som samtidig indbyder til et brag af en fest. Og du behøver faktisk ikke at bruge store mængder af pynt – brug i stedet rysler, bordbomber og servietter til at skabe stemning, og pift det hele op med lidt stjerner, konfetti og en lyskæde i loftet.

Stor tallerken, 199,95,- Imerco Home
Lille tallerken, 179,95,- Imerco Home
Champagneglas, 199,95,- Imerco Home
Vandglas, 139,95 for 2 stk.,Imerco Home
Erik Bagger bestik, 499,95 for 16 dele, Imerco Home
Servietter, 49,95 for 50 stk., Imerco Home
Lys, 20,- Føtex
Lys skåner, 10,-, Føtex
Lyskæde, 79,95,- Rosengårdens Isenkram

Rustikt og gyldent nytårsbord

Er du mere til guld, kan du skabe et varmt og hyggeligt univers med guld og råt træ. Kombinationen af råt træ og guld giver et virkelig lækkert udtryk – og hvis dit spisebord ikke lige er af træ, kan du evt. bruge rå serveringsbrætter i træ til at skabe samme look. Dæk op med service og pynt i gyldne toner, og brug malede balloner og krøllet gavebånd til at skabe en festlig dekoration midt på bordet – og det gyldne bord skal selvfølgelig også have et drys guldstjerner for den helt rigtige stemning. Bind gavebåndet om servietterne for at skabe en rød tråd i opdækningen, og du er klar til gæster og festmiddag.

Stor tallerken, 29,95,- Rosengårdens Isenkram
Lille tallerken, 29,95,- Rosengårdens Isenkram
Champagneglas, 99,95,- for 4 stk., Rosengårdens Isenkram
Vandglas, 139,95,- for 2 stk., Imerco Home
Bestik, 299,95,- for 16 dele, Rosengårdens Isenkram
Servietter, 29,95,- stk., Imerco Home
Lys, 15,- stk., Føtex
Stjerner, bånd, balloner og maling, Panduro Hobby

Er du mest til guld eller sølv? Mens du tænker over det, kan du jo tjekke vores ambassadør Sarahs bud på nytårets hår og makeup.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.