Lad din garderobe gå i ét med naturen

Lad din garderobe gå i ét med naturen

Naturen fylder mere og mere i vores liv, og det kan ses i garderoben. Det praktiske outdoor-inspirerede og elegante look hitter denne sæson, så læs med her, hvis du går efter en stil, der passer til lidt af hvert – også udelivet.

Styr på farverne

Jordfarver er på ingen måde på vej ud, og de naturlige farver kan både stå for sig selv eller blandes med mere opsigtsvækkende elementer i klare farver. Det handler om at føle sig forbundet med naturen, og det kan sagtens lade sig gøre gennem din påklædning – også selvom du bor i byen.

Suit, Bertoni, 1.799
Bukser, Bertoni, 799
Sand skjorte, Frederik, 999,95
Tærklæde, Bertoni, 199
Asax taske, BAGGI, 2.299
Tommy Hilfiger ur, Skovgaard, 1.495
Tommy Hilfiger armbånd, Skovgaard, 495

Business vs skovvandring

Måske tænker du, at business- kontra skovlooket er to stilarter, der ikke kan komme længere væk fra hinanden, men sød musik opstår som bekendt, når modsætninger mødes. ”Stilen henvender sig til rigtig mange mænd, fordi det hverken er helt ovre i det stramme forretningslook eller i spejderlejren. Og det er præcis i kontrasterne, at looket får kant,” fortæller vores stylist Fadi Morad. Bryd businesslooket ved at vælge et sæt i for eksempel en hørblanding, og gå efter naturfarver eller noget med mønster for at bløde det konventionelle look op.

Calvin skjorte, Kupeen & Co, 700,-
Suit, SELECTED, 999,95
Bukser, SELECTED, 599,95
Slips, Kupeen & Co, 200,-
Dunvest, Tommy Hilfiger, 1.800,-
Timberland støvler, Paw Sko, 1.799
Tommy Hilfiger ur, Skovgaard, 1.495
Tommy Hilfiger armbånd, Skovgaard, 495

På safari i betonjunglen

Det praktiske look er kommet for at blive. Gå fx efter en military-inspireret jakke med mange lommer, som du bruger over dit outfit, eller smid en crossbody taske over din blazer. Prøv også kombinationen af grove støvler til et jakkesæt – vi tør næsten love, at det bliver en klassiker, du kommer til at vende tilbage til igen og igen, og så er det superpraktisk, når vejret også bliver mere vådt og køligt.

Ruskindsjakke, Jack & Jones, 499,95
Jakke, SELECTED, 699,95
2blind2C skjorte, Kupeen & Co, 800,-
Slips, Bertoni, 499
Bukser, SELECTED, 599,95
Timberland støvler, Paw Sko, 1.799
Haglöfs crossover, BAGGI, 349
Tommy Hilfiger armbånd, Skovgaard, 495

Stiltips fra stylisten

Søg kontrasterne, både i mikset af tøj, sko og tilbehør, og prøv at tænke lidt utraditionelt – for som vores stylist Fadi Morad siger: ”Du behøver ikke være i fuldt outdoor-dress for at gå en tur i skoven, det kan du sagtens gøre i et jakkesæt, og det er netop dét, at stilen både kan bruges på kontoret og på kaffebaren eller ude i naturen efter job, der gør den så anvendelig.”

Også brug for inspiration til nye sneakers? Læs med her.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.