Name It anbefaler: Efterårs-musthaves til børnenes garderobe

Efterår, blæst og regn behøver ikke at betyde, at det er slut med udendørssjov. Det ville da også være synd, for hvad er skønnere end at plaske i vandpytter eller gå en tur i skoven og sparke til alle de visne blade? Name it guider til musthave items i børnenes efterårsgarderobe.

Godt klædt på til efterårsleg

Skovture, sandkasser og legepladser har ingen sæson – og som bekendt er der ikke noget, der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Familiens yngste medlemmer skal selvfølgelig klædes dejligt lunt på i de kølige måneder, så I kan komme ud og have det sjovt uanset, hvordan vejret ter sig.

Lag på lag-tendensen kan både bruges af mor og datter, så længe tøjet er til at bevæge sig i. Så hvis du har en pige derhjemme, som er glad for kjoler, er det bare at tage et par tykke strømpebukser på og en strik over kjolen. Det er også en rigtig god idé at have uld på under tøjet, for uld giver både ekstra varme og regulerer kropstemperaturen og sveden, så man ikke bliver kold og fugtig.

Uldbody til 179,95 kr. fra Name It
Uldbukser til 149,95 kr. fra Name It

Tynde huer og halsedisser

Vi kan ikke komme udenom det. Det er blevet huesæson. Men før vi finder de helt tykke frem til frostgraderne, kan de små ører sagtens varme sig på en lidt tyndere hue. Elefanthuen er en evig favorit til børnene, fordi den lukker godt til for vinden og også luner på resten af hovedet, nakken og halsen. Halsedisser er geniale, for de kan bruges på flere forskellige måder – som halstørklæde, pandebånd eller hue. Fleecehandsker varmer på efterårets kolde cykelture, og så føles fleece dejligt blødt mod de små hænder.

Fleece handsker til 69,95 kr. fra Name It
Tubetørklæde til 99,95 kr. fra Name It
Elefanthue til 59,95 kr. fra Name It
Softshell jakke til 399,95 kr. fra Name It
Softshell dragt til 399,95 kr. fra Name It

Er I klædt på derhjemme til at plaske jer gennem efterårets vandpytter og skovture? Nu ved du i hvert fald, hvor I kan blive det.

Har I også styr på skoene? Ellers klik videre til Skoringen anbefaler: Efterårssko til hele familien 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.