Den ultimative gaveguide til mors dag

Den ultimative gaveguide til mors dag

Nu er det snart mors dag. Og selvom mor fortjener at blive forkælet hver dag, så skal den altså ikke ha’ for lidt på hendes helt egen dag. Men hvad skal man gi’ hende for at vise, at hun er noget helt specielt – og for, at hun føler sig forkælet? Sådan rigtig-rigtig forkælet? Det er jo næsten det årlige spørgsmål. Måske vi kan hjælpe lidt. Vi har i hvert fald samlet mange gode bud på, hvad du kan give hende i år. Og husk: Hvis du selv er mor (eller kommende mor), må du også gerne lade dig friste og forkæle dig selv:

Find de grønne fingre frem

Blomster er altid en god idé at give. Men hey, hvem siger, at blomster kun hører hjemme i en vase? Blomster kan komme i mange former og materialer. Det handler bare om at være kreativ:

1/7

Tænk i farver

Nogle gange handler det om at tænke ud af gaveboksen. Fx ved at købe efter farver, der passer bedst til din mor. Det kan være alt fra spiselige fristelser til bling og bøger:

1/8

Gå all in på luksus

Mor fortjener selvfølgelig intet mindre end at have det luksus. Og heldigvis kommer luksus også i mange former:

1/5

Vi er sikre på, at din mor bliver glad, uanset hvad du køber. Og hvis du går med den hjemmelavede slags i form af smukke papirsblomster, kan du finde en DIY-guide her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.