Rosengårdscentrets ældste Guldsmed Guldsteen

Mød Rosengårdcentrets ældste guldsmed

Mød Rosengårdcentrets ældste guldsmed


127 år! Så gammel er Rosengårdscentrets ældste Guldsmed Guldsteen, som har ligget der siden 1972. På trods af det, er butikken hverken gammel eller støvet af udseende. Butikschefen Line i den gamle butik er nemlig kun 29 år, og hun går op i, at sortimentet både rummer det klassiske og det moderne. Her kan du læse mere om Rosengårdcentrets nostalgiske perle.

På Torvet i centrum af Rosengårdcentret ligger der en Guldsmed, som de fleste odenseanere nok kender. Guldsmed Guldsteen er én af Odenses ældste, som centret er så heldige at få lov til at huse. Den gamle butik har lignet sig selv, siden centret åbnede. Men efter jul skete der noget, da facaden blev renoveret og logoet moderniseret for første gang siden åbningen. Hele forretningen er i gang med at revitaliseres, så den afspejler de aktuelle og alsidige varer, der er på hylderne.

Læs også: Find din Guldsmed i Odense

Ønsker du at få vejledning omkring nye trends og tendenser for 2018, kan Guldsteen også hjælpe. Deres dygtige personale står klar til at vejlede dig, lige når du træderind i butikken. Her kan de finde både klassiske, tidløse smykker og nye, moderne favoritter indenfor smykker og ure.

Nostalgien forsvinder dog ikke helt. Selvom butikken har fået ny facade og nyt logo, så ændrer det ikke ved, at den gamle butik stadig har lidt historiske vingesus over sig.

Rosengårdscentrets ældste guldsmed Guldsteen, Line

Line er kun 29 år og butikschef hos Guldsteen.

Rosengårdscentrets ældste Guldsmed guldsteen, Sara

Sara fra Guldsteen står og kigger på nogle store øreringe. Store smykker er en af de nye trend i 2018.