Løbetur med gear og gadgets

Uanset, hvor du løber hen, og om det er for sjov eller benhård maratontræning, så gør det altså løbeturen endnu bedre med lidt fedt løbelir. Derfor har vi samlet tre gode gadgets fra Power til dig, der vil opgradere dit gear eller skal i gang med at løbe.

I regn og slud skal musikken ud

Okay, det er måske ikke det fedeste at løbe i regnvejr. Men hvis musikken spiller (som man siger), går det hele lidt lettere. Og derfor skal dine høretelefoner selvfølgelig kunne tåle vand. De supersmarte Airpods fra JBL er både trådløse, så du slipper for en irriterende ledning, vandafvisende, og så sidder de godt og behageligt fast inde i øret. De fungerer både til Android og iPhone, og de holder batteri i 16 timer. Lyden er selvfølgelig også lækker, og som en bonus kan du bruge dem til at snakke i telefon, hvis det skulle være noget.

JBL Airpods til 999,- hos Power

Tag telefonen med

Forlader du heller ikke dit hjem uden din telefon? Du er ikke den eneste, og det er også rart at have den lige ved hånden – bortset fra, når du løber. Hvis din tro følgesvend er med dig på løbetur, så parkér den i et sportsarmbånd som dette, der sidder godt rundt om armen og er lavet i polyester, så det også er ganske rart at have på. Dette har plads til at føre ledningen fra dit headset igennem (hvis du ikke allerede har købt de trådløse vidundere ovenfor), og det kan selvfølgelig justeres i størrelsen.

Sportsarmbånd til 199,- hos Power

Hvad er klokken og tusind andre ting

Hvis du går nørdet til værks, skal du selvfølgelig have et sportsur til dine løbeture. Og hvis du vælger dette, får du både skridttæller, kalorietæller, pulsmåler, søvnregistrering og indbygget GPS, så du kan måle din præcise distance. Alt i alt et megafint ur, hvis du spørger Power. Og vi kan lige så godt indrømme, at vi er overbeviste – fik vi nævnt, at uret også er vandtæt og kan modtage opkald og SMS’er?

Triacle sportsur til 1299,- hos Power

Hvis du også er blevet overbevist, så ved du, hvor din næste løbetur går hen. Og husk lige det varme løbetøj i vinterkulden – det kan du finde inspiration til her

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.