Legetøj fra BR og Kids Coolshop

Hvilket legetøj til hvilken alder?

Kan du også føle dig en lille smule fortabt, når du står foran metervis af legetøj og ikke aner, hvad der lige passer til den lille krudtugle, du er på indkøb til? Sådan er der helt sikkert flere end dig, der har det. Derfor var vi forbi BR og Kids Coolshop for at få en lille guide til alle os, der ikke har taget kørekort til legetøjsafdelingen.

Til de allermindste

Om du er nyslået forælder, gæst til en barnedåb eller noget helt tredje, kan det være lidt af en udfordring at finde på noget, der er sjovt for helt små børn. Det er for det første meget vigtigt, at legesagerne ikke er så små, at barnet tror, det er en snack, I har med at gøre. Og så er det et hit med legetøj, der appellerer til sanserne og udvikler motorikken. Både boldene og aktivitetsdyret med de mange farver og lyde er ideelle til børn på omkring 1 år.

Playgro clip clop rangle, 149,95 kr. fra Kids Coolshop
100 legebolde, 99 kr. fra BR

Til de mellemste

Når børnene er blevet lidt ældre og forstår mere, er alt, der rimer på biler som regel en succes. Og det samme gælder i øvrigt alt fra dyreriget. Generelt er legetøj, der kombinerer leg med læring en god idé, fordi man så samtidig kan snakke om, hvilken lyd brandbilen, hesten, koen og derudaf siger. Både biler og dyr er typisk til børn fra 3-4 år og opefter.

Paw Patrol brandbil, 699 kr. fra Kids Coolshop
Dyr, fra 69 kr. fra BR

Til de store

Bliver man nogensinde for gammel til kreativ leg? Det synes vi ikke, og selvom vokssættet med det sjove alien-univers allerede kan bruges af børn fra 3 år, så er vi ikke i tvivl om, at det også kan hitte hos de lidt ældre børn. Når børns motorik er udviklet tilpas til at lege med perler, er det også en fantastisk aktivitet, som der hurtigt kan gå mange timer med – og som med alt andet legetøj, er det vigtigt, at børnene er store nok til, at de ikke kan komme til at sluge småting som perler og andet småtteri fra legetøjet.

DIY kit – Aliens universe, 179 kr. fra Kids Coolshop
Perler, 125 kr. fra BR

Nu er der vist ingen undskyldning for ikke at ramme plet ved næste børnefødselsdag.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.