Lige hvad der manglede til konfirmationslooket

Der er sikkert allerede styr på kjole eller jakkesæt til den store dag. Men hvad med de sidste detaljer? Det der sætter kronen på værket og fuldender looket. Vi har fundet lidt lækre sager og gode tips til både drenge og piger, så der ikke mangler noget til den store dag.

Utraditionelle accessories holder

De fleste piger vælger den traditionelle farve, når tøjet til konfirmationen skal findes. Om det er bukser, nederdel eller kjole, går de fleste efter det hvide look – men det betyder ikke nødvendigvis, at I kommer til at ligne hinanden. Nogen vælger blonder andre silke eller tyl … Og skal kjolen være lang eller kort? Og ikke mindst – hvilke sko skal der til? Nu vi er ved skoene, så er her et bud på et par fede konfirmationssko, hvis du ikke er så meget til noget med hæl. De giver et cool pift, og så duer de både til den pæne kjole og til det mere afslappede konfirmationssæt.

Puma sneakers, 499,- fra Paw Sko
Blå scrunchie, 75,- fra Companys
Hvisk hårspænde, 99,- fra Companys
Blå/sølv glimmersokker, 99,95 fra Tryde Andres

På drengenes side finder vi også ofte et klassisk valg af enten et fuldt jakkesæt eller et par mere casual bukser sammen med en skjorte og en blazer. Og kan man have sneakers på til det? Ja da! Det giver det pæne, ”suitede” outfit lidt kant. Og hvis der skal lidt ekstra tilbehør til, kan du med fordel vælge accessories som slips eller butterfly i samme farve som dine sko for at binde det hele fint sammen.

Blå Puma sneakers, 499,- fra Paw Sko
Sort bælte, 249,95 fra SAMs

Detaljer til det hvide dress

Det er blevet mere og mere almindeligt for pigerne at vælge et utraditionelt sæt tøj i stedet for den fine hvide kjole. Og det er fedt, for det vigtigste er at have noget på, man føler sig tilpas i – om det så er den klassiske konfirmationskjole eller et par hvide jeans. Uanset, hvad du har planlagt at iføre dig på dagen, kan nogle fine accessories være med til at give det et mere personligt udtryk. Og de hotteste accessories lige nu er hårpynt i alle afskygninger og strømper med fine detaljer. Måske i årets farve blå eller fine rosa pasteller?

Neglelak, 115,- pr. stk. fra Companys
Lyserød hårbøjle 129,- fra Companys
Lyserødt kamspænde med sten 150,- fra Companys
Lyserød Bitz tallerken (Ø: cm 89,95 cm) fra Imerco Home

De sidste detaljer er selvfølgelig smykkerne. Lette smykker med små motiver passer godt til anledningen, og så kan det være en god idé at vælge noget klassisk, som passer til det meste, og som du kan bruge efterfølgende. Det er også lidt hyggeligt at kunne mindes dagen bagefter, hver gang du ser på dine smykker.

Margueritøreringe, Lund Copenhagen, 915,- fra Guldsmed Guldsteen
Margueritvedhæng, Lund Copenhagen, 395,- fra Guldsmed Guldsteen
Margueritring, Lund Copenhagen, 695,- fra Guldsmed Guldsteen

Nu hvor du måske har været modig og skiftet de klassiske laksko ud med sneakers – hvorfor så ikke gå hele vejen og vælge lidt utraditionel pynt til skjorten? Vi har været inde på slipset, og det holder som bekendt altid i stilretten. Men en butterfly med mønster kan altså også noget … Og hvis du er helt fremme i de blå sko, så prøv med en strikket udgave.

 

Mørkeblå butterfly, 200,- fra SAMs
Blåprikket butterfly, 200,- fra SAMs

Tips til dagens beauty

Hvis du går all in på dagens look og ikke vil risikere dårlig hårdag eller at ramme ved siden af med mascaraen, så tag forbi frisøren, og få sat håret og lagt makeuppen. Og hvis der er noget, der heller ikke må ske på dagen, så er det, at neglelakken ikke når at tørre eller begynder at skalle af – så hvad med at smutte forbi en af centrets dygtige neglesaloner til en gang gelelak?

Til sidst er der bare at sige: Hav en fantastisk dag!

Pssst … Fik du set vores ambassadør Sarah Lykkes fine hjemmelavede perlespænder? Få guiden her, og lav dit eget hårspænde til den store dag.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.