Julegaver til de mindste

Der kommer hele tiden nyt legetøj på markedet, og det kan være svært at følge med i børnenes ønsker. Kids Coolshop har udvalgt 5 gaver, som forbliver i toppen af ønskelisterne til julemanden i år. To til pigerne, to til drengene og en til ethvert legebarn.

Bilen, der altid og aldrig går i stykker

Hos Kids Coolshop kan de berette, at Demo Duke nok er den mest populære bil på legetøjsmarkedet lige nu. Det lyder måske ikke særlig rart, når vi skriver, at det er bilen, der konstant kører galt og går mere og mere i stykker for hver gang? Men bare rolig – bilens bløde kofanger sikrer dit hjem, og med et enkelt tryk på reparationsknappen kommer Demo Duke tilbage i rette form. Der er mange timers leg i Demo Duke med bilens over 100 interaktive lyde og sætninger. Det er det perfekte legetøj til vildbassen, der griner højt, når bilen crasher.

Demo Duke til 599 kr. fra Kids Coolshop 

Verdens sødeste elefant

En bevægelig snabel, bevægelige ører, store søde øjne, en viftende hale og alverdens bevægelser. Hvad tænker du? Hvis du spørger Kids Coolshop, gør det elefanten Juno til barnets sødeste, mest nuttede ven. Elefanten kan både lære tricks, spille spil og spise jordnødder – og mens I leger, vil Juno synge, kramme og kysse. Jo mere I leger, jo mere af Junos nuttede personlighed vil vise sig. Borte-borte-tit-tit, der er vist ingen tvivl om, at Juno vil blive elsket i et hvert hjem.

Elefanten Juno til 599,95 kr. fra Kids Coolshop

My Little Pony

De fleste minimennesker har vist set My Little Pony, og de kan da heller ikke andet end at elskes. Serien om enhjørningen Twilight Sparkle og ponyerne har altid en morale om det magiske ved venskaber, og de søde figurer afspejler venskab og eventyr og lægger op til timevis af leg og fantasi. En lille pony er derfor en oplagt gave til en prinsesse, som måske allerede er i gang med at samle.

My Little Pony fra 79 kr. fra Kids Coolshop

Vildkatten

Kender du spillet Vildkatten? Ellers er det på tide. Vildkatten er det ultimative familiespil, hvor det handler om at være hurtigst til at finde billederne på brættet. Spillepladen sættes sammen af flere stykker, så det kan spilles igen og igen uden at én kan huske billederne fra sidst. Denne version er lavet med Gurli Gris. Lidt sødt, ikk? Det er perfekt til de mindre børn, der skal lære at genkende ting, og spillet er fuld af succesoplevelser.

Vildkatten til 199,95 kr. fra Kids Coolshop

Kamp til stregen

Med robotterne fra Silverlit får I kamp til stregen. De to robotter er fulde af seje lydeffekter, lys og kamp-modes, og I kan endda kæmpe mod hinanden med de to fjernbetjeninger. Den der slår først, vinder måske kampen, så det gælder om at være hurtig på aftrækkeren. Det går aldrig af mode at game mod vennerne, så robotterne vil helt sikkert stadig stå på listen til fødselsdagen, hvis de ligger under årets juletræ.

Silverlit Robo Kombat dobbeltpakke til 349,95 kr. fra Kids Coolshop

Nu er du sikker på at finde en gave, der skaber juleglæde. Vil du have mere legetøjsinspiration, kan du læse denne lille guide om, hvilket legetøj der passer til hvilen alder.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.