3 x nytårsoutfit med Karoline

Er du klar til at hoppe ind i det nye år? Inden du skal nyde det gode selskab, den gode mad, den fine champagne og det flotte fyrværkeri, skal der være styr på nytårsoutfittet. Og hvis du lige som vores fashion-ambassadør Karoline ikke rigtig er en kjolepige, er der en masse sjove alternativer, der er mindst lige så festlige.

Af Karoline Boysen – @novelbyk

Jeg har stylet 3 forskellige nytårsoutfit med lækre varer fra Rosengårdcentrets mange butikker.

Glimmer glimmer

Hvis der er noget der skriger nytår, må det være glimmer. Det er festligt i sig selv og nemt at style, fordi det sagtens kan stå alene uden prangende accessories. Jeg har stylet dette glimmersæt med et par mønstrede, høje støvler og et af tidens populære hårbånd med perler.

Støvler til 699,95 hos Bianco
Hårbånd til 200,- hos Affäire
Custommade glimmerbukser til 899,95 hos Affäire
Custommade glimmerbluse til 999,95 hos Affäire

Moderne suit

Jeg får aldrig nok af lag på lag-stilen, og jeg elsker at eksperimentere med at style forskellige items. Her har jeg taget en almindelig hvid skjorte og smidt en kort glimmertop over. Hertil en festlig udgave af jakkesæt-buksen og høje stiletter.

Glimmertop til 170,- hos Message
Gustav bukser til 999,95 hos Tryde Andrés
Hvid InWear skjorte til 500,- hos Companys

Feminine pailletter

Det sidste outfit er også en god nytårsklassiker, hvis du ikke er bange for at skille dig lidt ud. Nemlig pailletterne. Denne nederdel er en sikker nytårsvinder og kan styles på mange forskellige måder. Jeg har sat en cremefarvet skjorte med små guldknapper til og et par høje stiletter. Du kan også vælge en mørk eller sort skjortebluse for at skabe større kontrast til nederdelen.

Pailletnederdel til 699,95 hos Companys
Saint Tropez skjorte til 499,95 hos Companys

Hvilket outfit vælger du? Hvis du vil have mere inspiration til nytårsstilen, så tjek Sarah Lykkes fine og farverige styling.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.