Hurra for gode veninder: Kom med Berglind og Maiken på shoppetur i centret

Hurra for gode veninder: Kom med Berglind og Maiken på shoppetur i centret

Findes der egentlig noget bedre end gode veninder, gode burgere og glimmer? Vi slap veninderne Berglind og Maiken løs i centret – og vi har heldigvis fået lov at følge med i alle deres unoder på sidelinjen.

Safety first: Mundbind, håndsprit, shopping!

Det er noooget anderledes at shoppe i 2020, end det var i 2019, det kan vi ikke komme udenom. Heldigvis er der rig mulighed for at vælge et mundbind, der passer til ens outfit – og vi elsker Berglind og Maiken for at få det bedste ud af situation og lige dresse mundbindet op med juletræer og rensdyrgevir. I ser fantastiske ud!

Lad shoppingen begynde

Du ved, hvordan det er med de mødre. De tager på shoppetur for at finde ting til sig selv, men kan alligevel ikke dy sig for at shoppe ting til ungerne også. Det er der heldigvis også rig mulighed for at gøre i centret, hvor Maiken og Berglind udnyttede shoppedagen til at handle lidt ind til børnenes pakkekalender. Kurven blev fyldt med alt fra slik til søde julesokker og fine lyskæder til at pynte med. Og som pigerne sagde til os: ”Vi elsker begge julen, og det er godt at starte i god tid sammen med sin bestie”. Vi kunne ikke være mere enige!

Og så en frokostpause

Mundbindet fik lov at få en pause, da vores to supershoppere blev sultne og måtte holde ind til siden for at foretage en midtvejsevaluering af dagens indkøb. Vi havde nok fået lidt koldsved af at skulle vælge mellem alle de lækre spisesteder i Food Avenue, men det er heldigvis noget, de to sultne damer ikke skal tale længe om, for Maiken og Berglind elsker begge en god burger. Der var dømt snak, grin og lækker frokost for alle pengene – naturligvis komplet med fritter, chilimayo og en kæmpe cola til. Kan det være anderledes?

Og så i gang igen

Efter et pitstop med ny energi til pigernes shoppedepoter, blev de store kanoner hevet frem: Glitter og pynt! Maiken og Berglind elsker begge at fyre den af med skøre kjoler og outfits, man trækker på smilebåndet af. Og vi må bare sige, at kombinationen af glimmerkjole og mundbind faktisk slet ikke er helt dum. Hvor skønne må man lige se ud for en femmer?

Nogle har mere shoppeenergi end andre

Som en fin afslutning på pigernes shoppetur, blev de sidste kræfter brugt på at prøve tøj og gå catwalk for hinanden. Eller rettere: Berglind fik prøvet tøj. Maiken så på og slappede af i sofaen. Pigerne er hinandens smagsdommere og ved, hvad der klæder den anden – og vi ved fra pålidelige kilder, at bl.a. et par veninde t-shirts røg i kurven dén dag.

Lyder det som en perfekt dag, der lige gav dig super meget lyst til at shoppe? Så tjek lige guiden til sæsonens bedste accessories og attitude lige her.

Vi tager forbehold for skrivefejl.