Aaah: Jordbær-ispinde med kokosmælk
Aaah: Jordbær-ispinde med kokosmælk
Endelig sommer, endelig vejr, man skal køles ned fra, og endelig en god undskyldning for at fylde hele fryseren med is! Og når de er hjemmelavede, så må man vel gerne spise en enkelt eller to ekstra, ikke?
Disse mælkefri ispinde med jordbær, citron, vanilje og honning er suuuper nemme at lave, og tager ingen tid. De er fx perfekte til sommerens EM-kampe, der skriger akut efter lækre snacks, eller til de glade studenter, der vælter ind på lynvisit under studenterkørslen.
Og det allerbedste? Du skal bogstaveligt bare løsrive dig selv fra sommervarmen længe nok til at fylde ting i en blender, trykke på knappen, og hælde i isforme. Dét kan vi godt lige holde til – og hvis du vil gøre os kunsten efter, så snupper du den nemme opskrift lige her.

Antal: 8 stk. Arbejdstid: 10 min. Frysetid: 6 timerJordbær-ispinde med kokosmælk
Sådan gør du:
Skyl jordbærrene godt, fjern toppen, og halver dem. Kom jordbærrene i en blender med citronsaft, honning, vanilje og salt. Blend det hele i ca. 20 sekunder, så der stadig er lidt stykker af jordbær tilbage. Smag til med mere honning og citronsaft afhængig af, hvor syrlige/søde dine jordbær er.
Hæld jordbær-pureen i en skål, og vask blenderen. Kom kokosmælk, honning, citronsaft og salt blenderen, og blend det sammen - ca. 10 sekunder.
Kom 1-2 spsk jordbærpuré i en ispindeform. Kom dernæst 1-2 spsk. kokosmælkcreme i, og fortsæt til formene er næsten fyldt.
Kom låg med pinde på isformene, og sæt dem i fryseren i min. 6 timer. Har du ikke en ispinde-form med låg, så frys ispindene ca. 30 minutter, og placer så pinden i isen. Velbekomme!
Tip: Kokosmælk kan erstattes af græsk yoghurt eller neutral yoghurt. Vælg en med høj fedtprocent.
Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.
Du vil måske også kunne lide disse blog post
Drømmer du om en tur til Italien, så drøm videre i køkkenet med de her søde marengskager, der smager af sol og somm..
Læs mereKom nemt i mål med aftensmaden med en grøn, nem og hurtig nyklassiker i form af snaskede burritos med kylling.
Læs mereNår vejret er godt og festivalsæsonen er over os, er der intet bedre end at hive tæppet frem og holde plænefest med ..
Læs mere