Hyggetøj, blødt bomuld og behageligt undertøj: Bløde pakker, du godt vil ha’

Hyggetøj, blødt bomuld og behageligt undertøj: Bløde pakker, du godt vil ha’

Pænt undertøj kan sagtens være behageligt – og selvom hverdagene er flest, behøver de jo ikke altid være almindelige, vel? Vi guider dig til sæsonens lækreste, blødeste undertøj, hyggetøj og professionelt udstyr til en Netflix-aften, som ikke strammer nogle steder.

Når det skal være rart og flot

Når vi taler om blødt og behageligt undertøj, taler vi ikke om at give op og iføre sig kærestens boxershorts og ditto t-shirt. Nej, vi taler om undertøj, der sidder, så du ikke kan mærke, at du har det på. Undertøj uden for mange detaljer, så du kan sove i det, uden at det genererer. Undertøj, som er smukt. Og undertøj i gode, bløde materialer, som smyger sig om kroppen. Er vi de eneste, der har lyst til at trække gardinerne for og gå i vinterhi nu?

BH, Missya, fra Tryde Andrés til 129,95
Trusse, Missya, fra Tryde Andrés til 99,95,-
Armbånd fra Pilgrim til 129,-
Sengetæppe fra H&M Home til 699,-

Svæv på den hvideste sky

Det er en kliché at få rødt, sexet undertøj i julegave, og har du endda fået det hvert år, er det sandsynligvis ikke dét, du mangler nu. Lad os lige fokusere på at have det blødt og behageligt frem for alt – det er jo jul! Se fx det her fine, hvide drømmesæt. Den perfekte kombination af sexet og behageligt. På ønskelisten med dét!

BH fra Femilet til 390,-
Trusse fra Femilet til 200,-
Lyseblåt sengetæppe fra H&M Home til 749,-
Prikket tørklæde fra The & Idé til 199,-

Behagelige dage i bomuld

Til dage med ren julemaveafslapning har Calvin Klein skabt det her uundværlige sæt. En rigtig god grund til at skrive ’blødt og lækkert basisundertøj’ på ønskelisten er nemlig, at når julemaden er indtaget over flere dage, og du endelig kan smide de tætsiddende strømpebukser (og kjolen!), er det tiltrængt at hoppe i et nyt sæt nyt, blødt undertøj og en pyjamas ( … Lige indtil nytårsaften, hvor det til gengæld ikke skader at finde lidt lingeri frem). Og hr. Klein, hvis du læser med, så skal du bare vide, at vi er dybt taknemmelige for det her.

Top, Calvin Klein, fra Tryde Andrés til 280,-
Leggins, Calvin Klein, fra Tryde Andrés til 400,-
Hvidt sengetøj fra Imerco Home til 499,95,-

Netflix og velour

Ejer du ikke en slåbrok, lidt godt hyggetøj i velour eller trusser, der er så behagelige, at du aldrig har lyst til at tage dem af, så er det i år, du skal ønske dig det. Vi skulle hilse at sige, at de her drømmetrusser og veloursweateren i den fineste grønne farve er testet og godkendt – også til en aften under dynen med uendelige forsyninger af snacks.

Veloursweater fra Hunkemöller til 239,99
Trusse fra Hunkemöller til 149,99

Og det handler ikke kun om undertøj

It’s the season. Til at gå i hi med lune fusser, uld og god tid. Hvis du også har en svaghed for de mørke måneder, er det bare at planlægge din næste selvforkælelseshyggedag og kravle ombord i sofaen med varm the, lune plaider og alt, der rimer på hyggesæson. Har du nogensinde set et par slippers, du ville eje mere end dém her?!

Sovemaske fra Hunkemöller til 69,99,-
Slippers fra Hunkemöller til 149,99
Sengetæppe fra H&M Home til 699,-

Føler du dig nærmest allerede afslappet? Så er det bare med at få fyldt de bløde sager på årets ønskeseddel – og måske gå i vinterhi med seriemaraton og hyggemad? Hvis det er tilfældet, så har vi den helt rigtige simreret lige her. Hyg dig!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.