Hobbyforretninger i Odense, til dig der er kreativ med maling, papir, lim og tuscher

Find din hobbyforretning i Odense

Hobbyforretninger i Odense


Stopper du også af og til op og mindes barndommens små sysler? Dengang hvor man havde oceaner af tid og sagtens kunne bruge en hel eftermiddag på at lege med karton, lim, glimmer og maling?

Vi slår gerne et slag for hobby-hygge for voksne! For bare fordi man ikke længere går i folkeskole eller flyverdragt, kan man vel godt stadig have skabertrang gemt i maven. Heldigvis finder du masser af hobbyforretninger i Odense i Rosengårdcentret – her er der både Panduro, Søstrene Grene og Flying Tiger Copenhagen, der alle bugner af hyldemeter efter hyldemeter af udstyr, til når du er i det kreative hjørne.

I Panduro møder du sandsynligvis andre hårdkogte krea-typer, der går målrettet efter speciallim, professionelle staffelier og det nyeste nye inden for hækling. Et sandt mekka for kreative sjæle og hobby-entusiaster. Men selvfølgelig også for dem der er helt nye i faget eller bare lige skal forbi efter maling til ungerne.

Søstrene Grene er bestemt også et besøg værd. Her finder du alt til de mest basale hobbysysler. Maling, lim, papir og tuscher i alverdens farver. Men Søstrene vil også gerne have dig til at være kreative uden for tegnebordet og hobbylokalet. Her er der frit valg på alle hylder til ham eller hende, der vil være kreative med indpakningen af fødselsdagsgaverne, pynte op til fest, male på tallerkner, hækle et sengetæppe eller putte hjemmelavede ispinde i fryseren. Her sætter kun fantasien grænser. Men løber du alligevel panden mod muren, er Søstrene heldigvis klar med hjælp og timevis af inspiration online. Her finder du nemlig et stort udvalg af små film og opskrifter, så du kan blive inspireret til dit næste kreative projekt eller få hjælp, hvis du er kørt fast i lim og maling. Der er også sjove idéer til anderledes gaver – den perfekte løsning når morfar igen ønsker sig sokker til jul.

Kig også forbi Flying Tiger Copenhagen, hvor du foruden diverse sjove ting til hjemmet og skøre nips, finder et stort udvalg af pynt til væggene, rammer til dit eget kreative billede, udstyr til hjemmebag, gaveartikler og en hel væg fyldt med tuscher, lim, lak og glimmer nok til at tilfredsstille selv den mest kreative sjæl.

Så besøg vores mange hobbyforretninger i Rosengårdcentret, og fyld kurven op med udstyr til en eftermiddag inden døre med hyggelige små projekter – uanset om du er den professionelle type eller bare trænger til lidt ro og fordybelse. For når vi er kreative med småsyslerier, enten alene eller sammen med andre, får tankerne frit løb og det gør hovedet lidt lettere.