Helsam og The Body Shop anbefaler: Hamp til din hjemmespa

Hamp hitter, og vi forstår det godt. Hudplejeprodukter med hamp er plejende og helt og aldeles velegnede til en lille spa-forkælelses-session derhjemme. Vi spurgte Helsam og The Body Shop, hvilke produkter der er deres go-to, når der skal hjemmespa på programmet. Og bare rolig – du bliver altså hverken skæv i ansigtet, kroppen eller hovedet af produkterne.

Naturligt og nærende

I Helsam er der ingen tvivl om anbefalingen: Sæbeværkstedets hampeserie kan alt det, vi vil have: naturlige produkter, der plejer og beskytter. Hamp er nærende og virker genopbyggende på huden, og derfor er produkterne gode, når du vil bruge lidt ekstra kvalitetstid på dig selv, som godt må kunne mærkes efterfølgende. Og så gør det jo heller ikke noget, at produkterne er superfine og giver en ægte spa-følelse. PS: Husk stearinlys for den helt rigtige spastemning.

Olier, olier, olier

For mange har olier erstattet den daglige ansigtscreme og bodylotion. Der er ikke alle mulige kunstige tilsætningsstoffer i de naturlige og plejende olier, som har så mange gode egenskaber – og så føles det bare luksuriøst at smøre sig ind i lækre olier: bestemt noget, der fuldender spa-oplevelsen.

Der er også lidt til manden, hvis han kan lokkes med i hjemmespaen: Sæbeværkstedets Skægolie med argan- og hampolie gør hans skæg både velplejet og velduftende.

Revival hos The Body Shop

Hos The Body Shop er begejstringen for hamp heller ikke til at tage fejl af. Deres håndcreme med hamp er deres mest solgte produkt i mere end 10 år – og der er ikke noget at sige til det. Måske en idé, hvis hænderne skal have en kærlig hånd næste gang, du forkæler dig selv med en omgang hjemmespa? Vi kan godt anbefale, at du giver dig selv en håndmassage med en lækker olie (eller får nogen til det) og påfører håndcremen til sidst – så har du de blødeste, mest afslappede hænder bagefter. Hemp-serien fra The Body Shop har produkter til ansigtet, kroppen, hænderne og fødderne og en læbepomade, der klarer selv de tørreste læber.

Godt for dig – og for naturen

Hamp er ikke helt nyt for The Body Shop. Faktisk har de arbejdet for at gøre det til en af hovedingredienserne i deres produkter i næsten 30 år – og vi hepper på dem! Ikke nok med, at hamp er godt for huden, så er det også CO2-venligt: Hamp opfanger CO2 4 gange mere effektivt end træer og er på den måde med til at støtte den lokale biodiversitet. What’s not to like?

Vi håber, at du blev klogere på hudpleje med hamp og har fået mod på at prøve nogle af produkterne – især hvis du startede med at tænke, at det var helt ude i hampen.

Sæbeværkstedet bodyscrub
med hamp til 132 kr. fra Helsam

Hemp hand protector til 100 kr.
fra The Body Shop

Sæbeværkstedet kropsolie
med hamp til 122 kr. fra Helsam

Hemp body butter til 165 kr.
Fra The Body Shop

Sæbeværkstedet læbebalsam
med hamp til 51 kr. fra Helsam

Hemp foot protector til 95 kr.
fra The Body Shop

Sæbeværkstedet skægolie
med hamp til 98 kr. fra Helsam

Hemp lip protector til 65 kr.
Fra The Body Shop

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.