Sarahs DIY-guide til hjemmelavede perlespænder

Hvis du ligesom vores ambassadør Sarah interesserer dig for mode, kender du med sikkerhed trenden, hvor hårpynt og feminine perler er kombineret smukt, enkelt og elegant med hinanden. Selvom de forskellige butikker har et stort og fristende udvalg af de fine perlespænder, er det lidt sjovt og hyggeligt at skabe sit eget unikke spænde.

Af Sarah Lykke – @sarahlykkeforgaard

Jeg elsker at bruge min kreativitet, og i stedet for eksempelvis at fordybe mig i lange bøger, fordyber jeg mig i stedet i kreative projekter, når jeg har brug for at slappe af og slippe tankerne fri. Jeg har været på jagt i Rosengårdcentret for at finde forskellige redskaber til at lave mit eget perlespænde.

Spænder til 39,95 hos Panduro
Store hvide perler til 24,95 hos Panduro
Små hvide perler til 19,95 hos Panduro
Små klare perler til 29,95 hos Panduro
Fiskeline eller klar snor til 69,95 hos Panduro

Enkelt og feminint

Personligt elsker jeg naturlige, feminine og enkle materialer. Dette gælder både, når jeg køber accessories, eller når jeg får lyst til at slippe min kreativitet løs og skabe mit eget. Jeg besøgte Panduro, som forhandler i tusindvis af skønne sager, der giver anledning til at bruge sin kreativitet. Jeg havde allerede hjemmefra besluttet mig for, at jeg ville arbejde med lyse, feminine og enkle perler. Jeg forelskede mig lynhurtigt i tre perler i forskellige størrelser, så jeg kunne skabe et mere levende udtryk. Panduro har et stort udvalg af forskellige perler i glimtende farver samt en masse fine smykkedele, så du også kan lave dine egne smykker.

Sådan gør du

1. Klip et forholdsvist langt stykke snor, og bind en holdbar knude i den ene ende af spændet
2. Påfør perlerne i en tilfældig rækkefølge på snoren, indtil spændets længde er dækket af perlerne
3. Bind en knude i den modsatte ende af spændet, og sno resten af snoren rundt om spændet, så perlerne fastholdes
4. Følg de tre trin, indtil den ønskede mængde perler er opnået, og afslut derefter med en holdbar knude

De fine perlespænder fungerer både som en fin detalje til fest eller til lige at give det ekstra til hverdagsoutfittet. Hvis du vil have et mere farverigt udtryk, forhandler Panduro også et hav af fine perler i forskellige farver.

Kribler det i fingrene efter mere DIY? Så klik videre til Katarinas DIY-kræmmerhuse.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.