Kreativ Halloween

Er I klar til masser af hyggelig uhygge derhjemme? Få inspiration til, hvordan I kan lave sjov og uhyggelig DIY-pynt lige her.

Uuuhyggelige figurer

Der skal spøgelser, monstre og flagermus til, hvis det skal være rigtig uhyggeligt, når I laver pynt til Halloween derhjemme. Tænd stearinlysene, og find saks, limstifter, pensler og farve m.m. frem, så I er klar til en hyggelig eftermiddag i kreativitetens tegn. Skabelonerne her på siden er lige til at printe ud og klistre på et græskar, så I kan skære efter dem. I kan også farvelægge dem og hænge dem op rundt omkring i vinduerne. Lad børnenes fantasi få frit løb – og bare vent og se, om du ikke også selv bliver revet med.

Insekter, 54,95 kr. fra Panduro
Edderkopper, 26,95 kr. fra Panduro
Græskar lanterne, 129,95 kr. fra Panduro
Hobbylak/maling, 24,95 kr. pr. stk. fra Panduro

Det vigtigste DIY-grej

Godt udstyr gør de kreative projekter lidt nemmere og sjovere. Især hvis I skal lege med græskar, for her er det altså en fordel at bruge en rigtig græskarkniv, så I kan skære de mønstre og figurer, I ønsker, præcist ud. Og så har kniven en smart ske-funktion i den anden ende, som I kan bruge til at grave kødet ud af græskarret med. Hvis I hellere vil lave et græskar, som kan stilles frem igen næste år, kan I købe et porcelænsgræskar og male uhyggelige ansigter på det. Og så anbefaler vi masser af rekvisitter i form af falske kryb og skeletter til at sætte prikken over i’et på uhyggen.

Skelet, 79,95 kr. fra Panduro
Græskarværktøj, 89,95 kr. fra Panduro

Hvad skal I mon pynte op med af uhyggelige sager?

God fornøjelse.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.