Begår du disse typiske fejl med dine planter?

Hvordan overlever dine planter, når du er væk fra dem i længere tid? Og hvilke planter er gode at vælge, hvis du ikke har de grønneste fingre i byen? Blomstereksperterne i Tine P hjælper dig med at undgå de to klassiske plantefejl. Som bonus har de håndplukket nogle blomster, som også fungerer, når de er tørret.

 

Fejl nr. 1: Du placerer planterne forkert

Hvis du er væk fra dine planter i længere tid, fx når du tager i sommerhus, så har de fleste bedst af at bo i skyggen. Undtagen de planter, der stammer fra ørkenen. Planter, der er tykbladet fx sukkulenter og kaktusser, kan nemlig godt tåle at tørre ud og få meget sollys. Det gode ved den type plante er, at de mere eller mindre passer sig selv.

It’s All in the Details

Hvis du skiller dig ud, giver du dine mandlige gæster lidt større frihed. Gør det med en vest, så du stadig er præsentabel, når jakken ryger af senere på aftenen. Og sæt dit personlige præg på looket. Måske med manchetknapper? Slipsenål? Pynteklud? Eller noget helt fjerde? Mulighederne er mange, og det er sjældent, at du får chancen for at fyre den så meget af.

Arne Jacobsen ur fra Vibholm til 1998 kr.

Føl dig godt tilpas

Bertoni har valgt et jakkesæt i deres unikke uld/polyester-blanding, der giver mulighed for varmeregulering. Et super stretch suit, der er butikkens mest solgte jakkesæt i både 2018 og 2019. Med det kan du holde en optimal kropstemperatur hele dagen, og du opnår maximal bevægelighed og stor komfort. Farveskalaen er holdt i de blå og grå toner. Et klassisk valg med mange muligheder, når du skal finde sko, skjorte og accessories. De lyse toner dominerer ofte i forårs- og sommermånederne, hvor de mørkere farver er populært til sensommer- og efterårsbryllupper.

Match hende nu og resten af livet

Få en stofprøve eller et billede af brudens kjolefarve med, når du prøver dit bryllupsdress. Det vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige skjorte. Hvis kjolen fx er knækket hvid, er det meget vigtigt, at skjorten også bliver det. Kjolen vil nemlig fremstå beskidt, hvis den bliver set sammen med den forkerte farve skjorte.

Har du brug for mere inspiration og vejledning, inden du skal giftes? Besøg de rare og hjælpsomme eksperter i Bertoni.