UDSALGS- SLUTSPURT

Vi danskere elsker en god handel. Og her på Fyn er vi bestemt heller ikke afvisende overfor et godt tilbud. Lige nu, står Rosengårdcenteret på den anden ende – for priserne skal ned, så efterårets nye varer kan komme op og ud til dig. Så det er nu, hvis du skal imponere fætre og kusiner i resten af landet med en tur til Fyns største og vildeste sommerudsalg.

Gerry Weber Blazer, før 1.499,- nu 749,50,-

Gundtoft

Gerry Weber Jakke, før 1.499,- nu 749,50,-

Gundtoft

Sand Jakke, før 3.700,- nu 2.499,-

Kaufmann

Ralph Lauren Skjorte, før 1.100,- nu 799,-

Kaufmann

En god gammel markedsskik

Det ligger dybt i vores nationale DNA, at vi elsker et godt køb. Siden tidernes morgen, er der blevet handlet højlydt og givet håndslag på handler ved alt fra stalddør til dyrskuer. Og det er måske den tradition, som stadig væk ligger lige under huden, når vi bruger en dag i sommerferien på, at gøre det ene kup efter det andet. Indtil 2001 var udsalgsperioderne bestemt ved lov, men siden har det været op til de enkelte butikker, selv bestemme hvornår de vil holde udsalg.

Sommerudsalg i Rosengårdscenteret

Hos os i Rosengårdscenteret betyder det, at vi fra den 21. juni gør alt hvad vi kan, for at give dig den ultimative udsalgsoplevelse. Fantastiske priser på kvalitetsprodukter på alt fra elektronik, mode, mad og til make up. For mangler du noget på Fyn, manglede det da bare, hvis du ikke kunne få det til den bedste pris her hos os. Der er jo sommerudsalg på alle hylder i alle vores butikker. Og man kan virkeligt gøre rigtigt gode handler, så måske man ikke skal være for fin til, så småt, at begynde på julegaverne? Eller, bare forkæle de nærmeste, nu muligheden er der.

Om halv pris gør shopping dobbelt så sjov, er helt op til dig. Vi står i hvert fald klar bag disken til at heppe på dig på Fyns største og dejligste udsalg.

Vi håber, at du finder det, du leder efter… og det du ikke vidste, at du slet ikke kunne undvære.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.