Forår for børn: Når der er dømt fri leg i det fri

Forår for børn: Når der er dømt fri leg i det fri

Det er så dejligt, at foråret er her. Men hvad der måske kan være knap så dejligt er, at det aldrig er helt til at vide, hvad vi skal iklæde vores børn. Dagene kan nemlig byde på både koldt og varmt vejr – og så er der dage, hvor vi slet ikke kan regne med vejret. Og hvad gør man så? Særligt, hvis tøjet samtidig skal være nemt at bevæge sig rundt i ude på legepladsen – og selvfølgelig også gerne må se bare liiidt sødt ud?

Foråret byder på mange must-haves, men fordi vejret er så omskifteligt her i forårsperioden, er det godt at have mange valgmuligheder. Derfor går man heller ikke helt galt på legepladsen med lag på lag. Med lette, lune lag kan de små nemlig nemt holde varmen uden rent faktisk at få det for varmt – og gør de alligevel dét, så er det jo så belejligt, at et lag nemt kan fjernes igen.

1/2

Fra tøj til legetøj

Det er så dejligt, at foråret er her. Men hvad der måske kan være knap så dejligt er, at det aldrig er helt til at vide, hvad vi skal iklæde vores børn. Dagene kan nemlig byde på både koldt og varmt vejr – og så er der dage, hvor vi slet ikke kan regne med vejret. Og hvad gør man så? Særligt, hvis tøjet samtidig skal være nemt at bevæge sig rundt i ude på legepladsen – og selvfølgelig også gerne må se bare liiidt sødt ud? Foråret byder på mange must-haves, men fordi vejret er så omskifteligt her i forårsperioden, er det godt at have mange valgmuligheder. Derfor går man heller ikke helt galt på legepladsen med lag på lag. Med lette, lune lag kan de små nemlig nemt holde varmen uden rent faktisk at få det for varmt – og gør de alligevel dét, så er det jo så belejligt, at et lag nemt kan fjernes igen. Det er ikke kun tøjet, der kommer i børnestørrelse, når vi snakker forårsfornyelse. De lunere dage kalder også på en masse skønne aktiviteter i det fri. Men hvad skal vi lege? Efter nogle mørke vintermåneder, hvor vi har været godt underholdt af elektronikken, kan det måske knibe med opfindsomheden. Heldigvis er der masser af hjælp at hente i vores legetøjskasse.

Mal byen lyserød, lilla og blå med kridt

At tegne med kridt er altid en sjov og hyggelig aktivitet. Og med det danske vejr er pynten (heldigvis) kun en kort fornøjelse.

Lilla bæltetaske, BAGGI 99,-   /   Kridt, BR 10,-   /   Gul t-shirt, Hummel Kids 149,95,-   /   Viskelæder, Normal 27,-

Rul ud i det blå med rulleskøjter på

Det er superskønt at stå på rulleskøjter – både for store og små. Og så er det samtidig en god måde at få motioneret på – endda helt uden at det føles som motion.

Nøglering, Fjällräven, BAGGI 79,-   /   Inliner rulleskøjter, Colosseum 499,95   /   Denim shorts, Levi's, NIELSENs 319,-

Tag på eventyr med rygsækken

Der er intet som et spændende eventyr. Så hvorfor ikke pakke rygsækken med nogle gode sandwiches og tage på opdagelse i jeres nærområde? Måske den danske natur byder på overraskelser, I ikke troede fandtes?

Paillet rygsæk, BAGGI 329,-

Mangler du stadig liiige det sidste for at blive sådan rigtig forårsklar? Så er centret heldigvis spækket med forårsfristelser i alle størrelser. Rigtig god shoppelyst.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.