4 trin til smuk hud

4 trin til en sund og smuk sommerhud

Vi ved det alle: hudpleje er obligatorisk. I hvert fald, hvis man gerne vil have en sund og smuk hud. Men vi ved også godt, det er svært at finde tid til det hele. Derfor har vi taget os friheden at lægge en spadag i din kalender. Deltagere: dig og dine nye Meraki-produkter. Fire styks i form af fire trin i alt. For et fire gange så lækkert og blødt resultat.

Step 1: Skrub, skrub, skrub – og væk var de døde hudceller

Med Merakis Apricot & Rice Body Scub får du en lækker scrub beriget med ingredienser som aloe vera, tranebærekstrakt, abrikoskerner og ris, som alt sammen styrker og fugter huden. Scrubben er velegnet til alle hudtyper og er lavet på sæbe, der giver et fyldigt, blødt skum.

Sådan gør du: Påfør scrubben og massér den blidt i cirkler på huden. Slut af med at vaske den overskydende scrub af.

Abrikos & ris body scrub, Meraki, Matas 189,95

 

Step 2: På med badehandsken for en nænsom eksfoliering af din hud

Giv din hud en nænsom eksoliering, mens du vasker den med den lækre badehandske fra Meraki. Badehandsken er lavet af 100 % Jute og er fyldt med en mild, håndlavet sæbe, der skummer op, når du vasker kroppen med den. Sæben har en skøn duft af urter.

Sådan gør du: Fugt badehandsken med vand, og vask huden i cirkulære bevægelser. Skyl grundigt med vand.

Vaskekludspose med håndlavede sæber i, Meraki, Matas 74,95

Step 3: Body wash – eller som vi kalder det: blød og blid behandling af din hud

Merakis body wash er en blød og blid forkælelse af din hud. Sæben indeholder ekstrakt fra gulerod, persille og økologisk aloe vera, som plejer og fugter huden – og så er den velegnet til daglig brug og til alle hudtyper. Med Meraki Body Wash får du en ren og velduftende krop.

Sådan gør du: 1-2 pump fordeles på kroppen. Skyl grundigt efter med vand.

Body wash, Meraki, Matas 144,95

Step 4: Slut af med body butter for et smørblødt resultat

Merakis Body Butter er en fyldig og cremet body creme, som er ideel til en tør og irriteret hud. Cremen indeholder økologisk aloe vera, sheasmør og olier fra mandel, solsikke og oliven. Herudover har den en flødeskumskonsistens, der let smelter ind i huden og efterlader den plejet og beroliget – helt uden at fedte.

Sådan gør du: Påfør på ren og tør hud, og massér den blidt ind i huden. Brug cremen efter behov eller til daglig brug for at opnå en blød hud.

Butter Body, Meraki, Matas 159,95

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.