Find årets sommerduft

Find årets sommerduft

Sommeren er fyldt med skønne dufte. Friske, danske jordbær. Spirende hyldeblomster. Brusende saltvand. En glødende grill. Og hvorfor ikke matche omgivelserne, når de dufter særligt godt? Vi har samlet årets bedste bud på sommerdufte fra centret lige her.

Ta’ blomster på

Der er ikke noget, der skriger sommer mere end friske blomster. Hvis du kender følelsen af at gå tur i en sommerhave, tage en dyb indånding og tænke: ”Ahh. Sådan dér vil jeg gerne dufte!”, er det bare med at iføre sig blomster på hele kroppen og investere i parfumer, som frister med skønne noter af jasminblomst, roser og orkidéer – præcis som du kender dem fra haven.

Viktor & Rolf Flowerbomb til 730 kr. fra Beauty Team

Lancôme Idôle til 725 kr. fra Beauty Team

Bliv frisket op med en mist

Hvis du ikke er til tunge parfumer, men gerne vil have en let og ren følelse dagen lang, har The Body Shop nogle geniale bodymists, som giver dig et skud ny energi uden at give følelsen af at være sjappet til i parfume. Bodymists fås i uendelige varianter, og vi er faldet for to udgaver med noter af bl.a. pære, hvid rose, jasmin og moringa. Mist me, please!

Moringa Body Mist til 100 kr. fra The Body Shop

White Musk L’Eau Fragrance Mist til 175 kr. fra The Body Shop

Sommerens herreparfumer

Man går aldrig galt i byen med en god herreparfume, og man går i særdeleshed aldrig galt i byen med vores to yndlingsmænd (ud over Ben & Jerry’s): Hugo Boss og Ralph Lauren. Vi har fundet to herredufte, som begge dufter intenst og maskulint, men blødes op af lettere noter som vanilje og æble. De er parabenefri – og så ser de ikke mindst fremragende ud på hylden!

Hugo Boss Bottled EDT til 705 kr. fra Beauty Team

Polo – Ralf Lauren Deep blue til 610 kr. fra Beauty Team

Vi håber, at du får en velduftende sommer – det er der i hvert fald alle gode chancer for, hvis du slår et smut forbi centret og ser nærmere på de blomstrende dråber.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.