Hvad finder du på til fars dag?

Med stor sandsynlighed kan din far ikke huske, at det er fars dag den 5. juni. Så der er ret billige point at hente, hvis du vil overraske ham.

Giv køkkengrej til køkkenmesteren

Er din far gastrofil og går op i ting som bearnaise fra bunden, sous vide eller den helt rigtige dekantering af rødvinen? Her kan Imerco Home hjælpe dig videre. Måske kan du glæde ham med en køkkenkniv af premiumkvalitet, et gedigent skærebræt eller andet, som gør ham endnu mere selvsikker i køkkenet.

Miyabi kniv til 1199,95 kr. fra Imerco Home
Skærebræt til 349,95 kr. fra Imerco Home
Grydelapper til 149,95 kr. for 2 stk. fra Rosengårdens Isenkram

“Sæt madding på krogen og ta’ med ud å fisk …”

Du kan også glæde ham ved at finde en ting, han mangler i forbindelse med sin hobby. Er han lystfisker? Så kan de uden tvivl hjælpe dig i Spejder Sport. Måske er det bare lommelærken, han mangler for at fuldende morgenerne med fiskestangen.

Lommelærke til 40 kr. fra Flying Tiger Copenhagen
Fjällräven bag til 599 kr. fra BAGGI
Foldekniv til 229 kr. fra Spejder Sport

Gå aldrig ned på gadgets

Har din far et særligt forhold til sin bil, er en p-skive for feinsmeckere, måske det rigtige. I Rosengårdcentret kan du finde alt til gadgetfar. Det kan også meget vel være, at hans solbriller er out datede, og så er det måske nu, du skal se dit snit til at gøre noget ved dét.

Park One 2 til 299,95 kr. fra Rosengårdens Isenkram
Tom Ford solbriller til 2898 kr. fra Thiele
Stelton Termokop til 249 kr. fra Imerco Home

Lad de små Picassoer hjælpe

Måske fejrer du fars dag på vegne af jeres fælles børn? Ungerne synes muligvis ikke, en ny pung eller p-skive er spændende at give far; i stedet er det en sjov ide at købe et krus, en hvid t-shirt, en skål eller en hvilken som helst anden genstand, ungerne kan dekorere. Lad dem tegne med porcelæns- eller tekstiltusch, og overrask farmand med dejlig personlig gave. Du kan få alt til DIY-projektet hos Panduro Hobby, Føtex og Søstrene Grene.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.