Elektronikbutikker i Odense der sælger iPhones, tv højtalere og meget mere

Køb din nye elektronik i Odense

Det bugner med elektronikbutikker i Odense


Vi kender alle den skønne følelse af at pakke en ny smartphone, iPad eller computer ud af en nye æske.

Duften af nyt og spændingen ved at skulle tænde for første gang. Eller måske du er en fotonørd, professionel eller amatør, der elsker at klikke med kameraet. Eller også er du på jagt efter det bedste og billigste tilbud på den nyeste elektronik til hjemmet, til kontoret eller til musikanlægget hjemme i stuen. I Rosengårdcentret i Odense finder du alt hvad elektronikhjertet kan begære af knaldtilbud, sjove og smukke mobilcovers, de nyeste smartphones, iPads, computere, højtalere, kameraer og meget mere.

 

Er du på jagt efter en ny smartphone, hvad enten du sværger til den seneste iPhone 8, en Huawei eller noget helt tredje, så finder du alle de kendte mærker inden for telefoni og elektronik i Rosengårdcentret. Her kan du både besøge 3 Mobil, Telenor, YouSee og Telia og få en guidet tur i smartphones og elektroniktilbehør der passer til. Her er der god kundeservice og hjælp at hente, hvis du skal have et abonnement med til den nyindkøbte elektronik.

 

Og når du nu har købt dig en ny smartphone i en elektronikbutik i Odense, skal der naturligvis passes godt på den. Så kan du meget passende kigge forbi WeCoverYou og shoppe amok i tusindevis af mobilcovers til din nye iPhone, din iPad eller MacBook. Her finder du alle stilarter, farver, mønstrer og temaer, der gør din elektronik helt personlig og unik. Og så kan du jo passende fortælle dine venner, at butikken endda startede som en lille elektronikbiks i Vintapperstræde i Odense og nu findes over hele Danmark. Skulle uheldet alligevel ske, så din elektronik går i stykker, kan du heldigvis også få det repareret hos WeCoverYou her i Rosengårdcentret i Odense.

Brænder du for elektronik men mere har en lille fotograf gemt i maven, er der også hjælp at hente i Rosengårdcentret i Odense. Hos Click Fotomagasinet kan alle få hjælp, gode råd og vejledning til at vælge det nye kamera, en ny kameralinse eller bare tage det perfekte billede af en smuk solnedgang. Et sted både for elektronikfreaks og fotonørder hvad enten du er professionel eller debutant på elektronikfronten. Her får du stærkt faglig hjælp og service fra personalet, der ved alt om elektronik og kameraer.

 

Er du mere til knaldtilbud på elektronik er POWER et sandt mekka for elektroniknørder. Hylde efter hylde med markedets billigste priser på alt inden for elektronik – smartphones, højtalere, hovedtelefoner, computere, tablets og meget mere. Her er der høj energi og smilende medarbejdere, der gerne ser du går derfra med ny elektronik til hjemmet, elektronik til kontoret eller elektronik der kan puttes i lommen.

 

Velkommen i Rosengårdcentret – det bedste udvalg af elektronikbutikker i Odense.