Karolines bud på 4 par efterårssko, du bare må eje

Mangler man ikke altid et par sko mere til en ny sæson? Læs med, og lad dig friste, når Karoline lufter efterårets hotteste sko-tendenser. Hun har fundet fire par sko, som unægteligt vil gøre det sjovere at gå gennem efteråret.

Af Karoline Boysen – @novelbyk

De rå

Jehaaw. I år har jeg en ny efterårsfavorit. En favorit, der ikke har fundet vej til mit skoskab før. Det er nemlig den moderne fortolkning af cowboystøvlen. Du genkender den på den brede hæl og det korte skaft. Udover at jeg føler mig ret rå, når jeg slentrer rundt i den, så er den også virkelig rar at have på. Cowboystøvlen er et must-have til efteråret. Og lur mig, om jeg ikke ender med at tage den med ind i vintermånederne.

Støvler til 500 kr. fra Skoringen

De cool

Sneakers er efterhånden overalt. Måske tænker du, at de hører til forårs- og sommermånederne? Men nej. Det gode ved sneakers er nemlig, at der ingen regler er. De går godt til jeans. De giver kjolen et mere afslappet og cool look. Og så holder de hele året. Normalt tænker jeg ikke så meget på komfort, men sneaker-trenden er helt klart en trend, mine fødder er glade for.

Rita Ora x Deichmann sneakers til 399 kr. fra Deichmann

De feminine

Når det kommer til stiletter, vælger jeg ofte sandaler. Det er selvfølgelig lidt koldt, når efterårsvejret begynder at buldre, men det har jeg en løsning på. Nemlig glimmerstrømpen. Det ser så cool ud med glimmerstrømper i sandalerne. Og generelt er jeg helt vild med at mixe farver, print og mønstre. Derfor har jeg også valgt denne model i en skrigende orange. Remmen over tæerne og anklen gør, at den sidder solidt fast på foden. Jeg ser mig selv på kontoret med de orange stilletter, et par slidte jeans og en oversize, hvid skjorte.

Sandaler til 449,95 kr. fra Bianco

De spidse

Endnu en af mine personlige favoritter til efteråret; den spidse snude. Om det er på stiletter eller støvler, så er jeg pjattet med den. Jeg forbinder spidse sko med noget feminint, og så ser det bare hammergodt ud med et par brede, boot cut-jeans, hvor snuden lige stikker ud under. Og så gør det jo heller ikke noget, at de er i efterårets smukke, brændte farver.

Støvler til 1499,95 kr. fra Bianco

Sådan lyder opdateringen fra Karoline. Tør du vove dig ud i nogen af de flotte sko, hun har fundet?

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.