Marlene anbefaler: Efterår i Løvens Hule

Hvis I endnu ikke har fyldt efterårsferie-kalenderen op derhjemme, har vores ambassadør Marlene en anbefaling, der uden tvivl vil gøre ungerne lykkelige, hvis de er bare halvt så vilde med legeland, som Marlenes børn er. Læs her, hvad Marlene og familien skal lave i efterårsferien.

Af Marlene Lentz – maltheogmathildesmor

Tullertid og en dag i legeland

Vi har egentlig ikke planlagt det helt store i ferien. Vi vil gerne ned i gear og have en masse tullertid. Når det så er sagt, så er jeg heller ikke så naiv, at jeg tror, jeg kan diske op med en hel uges tullertid, uden at ungerne på et eller andet tidspunkt begynder at kravle på væggene. Der skal ske lidt, så vi sætter en dag af til en hyggetur i Rosengårdcentret, hvor vi kan shoppe lidt til os alle sammen og spise lækker frokost. Og så det er helt udelukket, at vi tager i centret, uden at begge unger kræver en tur i Løvens Hule, og jeg kan ikke bebrejde dem.

Leg, leg og mere leg

I Løvens Hule har de virkelig alt, hvad hjertet begærer, når man er 4 og 5 år gammel. En kæmpe rutsjebane, et boldbassin, klatrestativ, kæmpe legoklodser til at bygge med – you name it! For børnenes skyld kan vi sagtens blive der hele dagen, og døren når bogstaveligt talt kun lige at lukke bag os, før de er løbet på opdagelse i legelandet. Der er også et lille område til de mindste, hvor tempoet ikke er helt så højt, og det er ret fint, hvis man har børn i forskellige aldre med.

Madpakke, gratis voksenadgang og flere fordele

Personligt sætter jeg stor pris på, at vi må medbringe vores egen mad og drikke – det er nemlig ikke alle steder, man må det, og så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Det er også superfedt, at hele området med karruseller kan startes af børnene selv, uden at der skal smides ekstra penge i. De har gratis adgang for to voksne pr. barn, og i efterårsferien 2019 får alle børn en gratis slushice. Det er vigtigt at huske, at man skal have strømper på, for bare tæer er ikke tilladt. Men skulle man glemme det, kan der købes strømper for 15 kr. i legelandet.

Mulighed for børnepasning

Derudover er det (absolut) værd at nævne, at Løvens Hule også har børnepasning. Så længe børnene er gamle nok til at lege og gå på toilettet selv, holder de søde ansatte gerne øje med dem, så man kan få løbet lidt ærinder i centret. Jeg ved ikke med jeres børn, men hvis mine får valget mellem at lege i et legeland eller at komme med mor ned og købe strømpebukser, så er de altså ikke længe om at svare.

Kan du heller ikke finde en undskyldning for ikke at komme afsted? God fornøjelse!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.