Den søde: Marias dessertmuffins til fredagsmadpakken

Overrask de mindste med svampede muffins i fredagsmadpakken. Vores ambassadør Maria giver dig her den perfekte opskrift på brombærmuffins med den lækreste kombination af sødt og syrligt.

De små, runde kager er et hit, og det er der flere grunde til. De er nemme at transportere, kan spises med fingrene, og så kan de ovenikøbet bages på forhånd, fryses ned og tøs op, når du skal bruge dem. Med andre ord: De er helt perfekte som en sød overraskelse i fredagsmadpakken.

Af Maria Vestergaard@mariavestergaard.dk

Prøv også: Marias opskrift på blåbærtærte med smagen af barndom

Prøv også: Marias opskrift på dybrød saft fra havens bær

Det skal du bruge:

3 æg
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
180 g hvedemel
125 g blødt/stuetempereret smør
150 g friske brombær

Tip: Vil du have glæde af bærrene længe efter, at sæsonen er slut, er et godt tip at fryse dem ned. Så kan du tage dem op, når du lige får lyst til at bage noget, der smager af sommer.

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Tilsæt vaniljesukker og bagepulver, og rør dejen godt sammen.
Tilsæt smør, og rør til dejen er glat og ensartet.
Hæld dejen i muffinforme.
Skær brombær i kvarte, og placer dem i toppen af hver muffin.
Bag kagerne i ovnen ved 175 graders varmluft i ca. 20-25 minutter, eller til de er gennembagte.

Tilbage er der kun at sige: Klar, parat, bag!

Dessertgaffel til 29,95 kr. fra Kop & Kande
Muffinforme til 5,98 kr. fra Søstrene Grene
Serveringstallerken til 59,95 kr. fra H&M
Dug til 249,00 kr. fra H&M
Krus til 59,95 kr. fra H&M
Tallerkner/skåle til 49,95 kr. fra H&M

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.