Gavekort

Det helt rigtige gavekort

Gavekortet er et sikkert hit, når du er i tvivl om, hvad du skal give. Hos Rosengårdcentret kan du vælge mellem tre slags gavekort, så du kan vælge det, der er nemmest for dig og glæde modtageren med frit valg på alle hylder. Læs mere, og vælg dit gavekort herunder.

Elektronisk gavekortbevis

Med dette gavekort modtager du en sms eller mail med et gavekortbevis, når du har bestilt det her på siden. Beviset fungerer som en voucher, som du kan printe ud og give som gave. Når modtageren vil benytte sit gavekort, skal beviset ombyttes til et fysisk gavekort hos Informationen på Torvet.

Elektronisk gavekortbevis

Fysisk gavekort

Med et fysisk gavekort får modtageren et lille plastickort, der er klar til brug, så snart kortet er aktiveret her på siden. Gavekortet kan købes i Informationen på Torvet eller her på siden, hvor du kan indtaste en personlig hilsen eller købe flere gavekort på én gang, hvis du har flere heldige gavekortmodtagere.

Forsendelse

Vi gør opmærksom på, at der henvises til Post Nords frister for postomdeling, hvor det oplyses, at forsendelsen er minimum 7-9 dage undervejs. Bestil derfor dit gavekort i god tid, før du skal bruge det.

Gavekort med personlig hilsenFlere gavekort

Tank selv-gavekort

Kortet fungerer på samme måde som det fysiske gavekort. Den eneste forskel er, at Tank selv-gavekortet er tomt, når du køber det, og du tanker det først op, når du skal bruge det. På den måde kan du have en gave liggende i skuffen, som du hurtigt kan tanke op med det beløb, du ønsker, når du lige står og skal bruge en gave. Tank selv-gavekort kan købes i Informationen på Torvet.

Du kan tanke dit gavekort op herunder

Tank selv

Har du modtaget et gavekort til Rosengårdcentret?

Vi glæder os til at se dig i Rosengårdcentret, når din gave skal indløses. Herunder kan du aktivere dit gavekort og tjekke kortets saldo, så du ved, hvor meget du har at shoppe for.

Du kan aktivere dit gavekort herunder.

Aktiver dit gavekort her

Vil du tjekke din saldo?

Nyere gavekort til Rosengårdcentret har en QR-kode på bagsiden. Scan QR-koden med din mobiltelefon for at se den aktuelle saldo. Her kan du også se, hvilke transaktioner der har været, og hvilke butikker du har brugt gavekortet i.

Har dit gavekort ikke en QR-kode?

Ved ældre gavekort uden QR-kode kan du tjekke din saldo i vores system ved at indtaste kortets 11-cifrede kontonummer.

Tjek saldo på dit gavekort her

Handelsbetingelser ved køb af gavekort

Gyldighedsperiode
Alle gavekort er gyldige i 5 år fra udstedelsesdatoen. Tank selv-gavekort er gyldige i 5 år fra den dato, du tanker gavekortet op.

Beløb
Alle gavekort kan laves på det beløb, du ønsker – dog mindst 100 kr. og højest 3.000 kr. Valutaangivelsen er altid i danske kroner inklusive moms.

Hvem står bag kortet?
Elektroniske Gavekortet via Rosengårdcentret (cvr. 32313914), udstedes og administreres af SparXpres, som er en afdeling af Spar Nord Bank, der er en af Danmarks 10 største banker.