Vind op til 10.000 kr. – ved at shoppe!

Vind gavekort på op til 10.000 kr. – ved at shoppe!

Har du en partner, søster, mor, kæreste, kone, veninde eller nabo, hvis forbrugsvaner du kender rigtig godt? Måske en trofast shoppepartner, som sammen med dig kunne tænke sig at vinde gavekort til Rosengårdcentret på op til 10.000 kr.?

Så er det måske jer, vi leder efter til vores store shoppeeksperiment.

… men I skal være hurtige
Upload en kort video (1-2 minutter) af jer begge to sammen senest på søndag den 27/9 – så er I måske heldige at blive udvalgt til casting onsdag den 30/9.

I videoen vil vi gerne høre lidt mere om jer
– hvem I er, og hvor I kender hinanden fra?
– lidt om, hvilke 3 ting I godt kunne tænke jer at købe i centret, hvis I havde frit valg på alle hylder? Eller jeres yndlingsbutikker?
– Hvem af jer der shopper mest?
– Om I er enige om, hvordan man shopper bedst?

Det vigtigste er, at I kan lide at stå foran et kamera
Hvad I siger, er faktisk ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at I viser os, at I kan give den gas foran et kamera og have det sjovt sammen.

I skal kunne deltage på følgende datoer
– Casting i Odense onsdag den 30/9 kl. 17-20
– Optagelser i Rosengårdcentret onsdag den 21/10 (ca 3-4 timer i løbet af dagen i tidsrummet kl. 10-19)


Udfyld formularen, og upload din video her:

Casting
Upload din video her *
Maximum upload size: 104MB
Ved indsendelse af din video accepterer du, at vi må kontakte dig med henblik på casting og endelig deltagelse i det store shoppingeksperiment.
Hvis du udvælges til de endelige optagelser, accepterer du, at det materiale, der bliver optaget i Rosengårdcentret til filmen må benyttes af Rosengårdcentret.
Rosengårdcentret får fuld råderet over materialet, som vil blive brugt i forbindelse med markedsføring af centret på web, i nyhedsbreve og på sociale medier (som fx Facebook og Instagram). *

Mere nysgerrig?

Shoppeeksperimentet skal bruges som brandingfilm for Rosengårdcentret. Vi kan ikke heeelt sige, hvad det går ud på (så ville det jo ikke være et eksperiment), men vi kan sige, at det hverken bliver pinligt eller farligt. Det bliver til gengæld sjovt, spændende og med garanti for grin – og en masse shopping!

Vi søger par i alle aldre – kærester, venner, forældre og børn, bedsteforældre og alle jer andre, som kender hinanden godt (og hinandens shoppevaner).