BurgerMania: En burgeroplevelse udover det sædvanlige

Food Avenue er fyldt med stjerner, og BurgerMania er en af dem. Stemning og service er i top, og selvom maden i sig selv gør restauranten et besøg værd, så smager det bare ekstra godt, når omgivelserne også får gode karakterer. Lær restauranten lidt bedre at kende her, inden dit næste besøg.

Stemning og god service? Tjek!

BurgerMania er indrettet i moderne stil med lækre, neutrale farver, der indbyder til hyggelige stunder med venner og familie, og det er tydeligt at se, at der er lagt vægt på, at et godt måltid kræver gode rammer. Men det er ikke kun indretningen, der sætter stemningen i restauranten. Maden serveres på sorte skiferplader med milkshakes i gamle mælkeflasker on the side – var der nogen, der sagde insta-venligt? Det imødekommende personale og selvfølgelig duften af burger og fries giver atmosfæren det sidste touch.

Seriøs burgermani

Hvis du elsker en god saftig burger og har hang til sprøde fries og milkshakes lavet på ægte amerikansk is, så læs bare videre. BurgerManias menukort rummer hele ni forskellige burgere og flere typer sides og dips. Burgerne er enkle, lavet med lokale råvarer og sprøde twists. Prøv for eksempel PopMania, der er fyldt med poppers, en SteakMania med marineret oksefilet, eller gå med den helt klassiske cheeseburger. Hvis du ikke er til kød, finder du også en VeggiMania med en velsmagende kikærtebøf på menukortet. Og valgmulighederne stopper ikke her, for du kan også vælge at få dine fries toppet med ost og cajun krydderi. Drikkevarerne tæller klassiske sodavand, hjemmelavet lemonade, vin, fadøl, et hav af specialøl og ikke mindst milkshakes lavet på old school Ben & Jerry’s.

Hvis dine tænder ikke allerede er begyndt at løbe i vand, gør de det med garanti, så snart du træder ind i restauranten og bestiller dit næste burgermåltid.

Velbekomme!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.