Brudgom: Sådan klæder du dig på

Hvordan finder du det perfekte outfit, så du skiller dig ud og føler dig ekstra velklædt på den store dag? Det ved de heldigvis alt om i Bertoni. Og de har samlet et par tips, så du matcher din smukke brud, når kirkeklokkerne ringer.

Den indledende fase

Inden du skal ud og lede efter bryllupstøjet, er det en god idé at lave lidt lektier hjemmefra. Du gør dig selv en tjeneste ved at suge en masse inspiration til dig. Her er Google din best man. Led efter inspiration på blogs, sociale medier, magasiner, og hvor du ellers plejer at blive inspireret. Sådan danner du et billede af, hvordan du gerne vil se ud.

Blazer til 1999 kr. fra Bertoni
Bukser til 999 kr. fra Bertoni
Skjorte til 799 kr. fra Bertoni
Vest til 799 kr. fra Bertoni
Slips til 399 kr. fra Bertoni
Lommeklud til 199 kr. fra Bertoni

It’s All in the Details

Hvis du skiller dig ud, giver du dine mandlige gæster lidt større frihed. Gør det med en vest, så du stadig er præsentabel, når jakken ryger af senere på aftenen. Og sæt dit personlige præg på looket. Måske med manchetknapper? Slipsenål? Pynteklud? Eller noget helt fjerde? Mulighederne er mange, og det er sjældent, at du får chancen for at fyre den så meget af.

Arne Jacobsen ur til 1998 kr. fra Vibholm

Føl dig godt tilpas

Bertoni har valgt et jakkesæt i deres unikke uld/polyester-blanding, der giver mulighed for varmeregulering. Et super stretch suit, der er butikkens mest solgte jakkesæt i både 2018 og 2019. Med det kan du holde en optimal kropstemperatur hele dagen, og du opnår maximal bevægelighed og stor komfort. Farveskalaen er holdt i de blå og grå toner. Et klassisk valg med mange muligheder, når du skal finde sko, skjorte og accessories. De lyse toner dominerer ofte i forårs- og sommermånederne, hvor de mørkere farver er populært til sensommer- og efterårsbryllupper.

Match hende nu og resten af livet

Få en stofprøve eller et billede af brudens kjolefarve med, når du prøver dit bryllupsdress. Det vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige skjorte. Hvis kjolen fx er knækket hvid, er det meget vigtigt, at skjorten også bliver det. Kjolen vil nemlig fremstå beskidt, hvis den bliver set sammen med den forkerte farve skjorte.

Har du brug for mere inspiration og vejledning, inden du skal giftes? Besøg de rare og hjælpsomme eksperter i Bertoni.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.